hur rengöra tarmen

Människor rengöra ofta på magkänslan att övervinna symptom orsakade av överväxt av candida albicans, en svamp som naturligt lever i tunntarm och tjocktarm. Det kan bero på överanvändning av antibiotika, kortikosteroider, eller till och med en dålig kost. Symtomen omfattar ofta gastrit, infektioner jäst eller autoimmuna sjukdomar, som fibromyalgi eller kroniskt trötthetssyndrom. Candida svampen kan faktiskt perforera små tarmarna och orsaka jäst, toxiner, och parasiter att läcka in i blodomloppet och invaderar kroppens vävnader och celler. Candida kan också läcka ut i blodbanan genom tjocktarmen. Behandlingen inkluderar vanligen en förändring i kost, kosttillskott och ett kolon rengöra

Rensningen Din Gut


1.
Ät mycket grönsaker, proteinrika livsmedel och gluten-och sockerfria korn som brunt och basmatiris, bovete, quinoa och hirs. Eliminera eller begränsa ditt intag av gluten-innehållande livsmedel, inklusive kommersiella bröd, pasta, flingor och mjölk. Suppleant brunt ris produkter för dessa livsmedel som behövs. Eliminera eller kraftigt begränsa socker i kosten också. Fortsätt tills symtomen har eliminerats.
2.
Dice upp två eller tre vitlöksklyftor och blanda dem med dina måltider minst tre gånger per dag. Pågå i fyra till sex veckor.
3.
Ta en pärla probiotika piller cirka femton till tjugo minuter före varje måltid. Upprepa proceduren varje dag i fyra till sex veckor.
4.
Ta en matsmältningsenzymet tillägg med varje måltid för fyra till sex veckor.
5.

Blanda ingredienserna från ett kolon rensningen kit och ta enligt anvisningarna för en månad.

tips och varningar


 • Candida albicans trivs på gluten och socker, så det är bäst att eliminera dessa objekt från din kost, särskilt om symtomen är allvarliga. Det är svårt att eliminera Candidasvampen medan man äter livsmedel som innehåller gluten eller socker. Eftersom de innehåller matsmältningsenzymer kan grönsaker hjälpa faktiskt döda överskott candida. Råa grönsaker får behålla mer av dessa naturliga enzymer än kokta grönsaker. Probiotika kan fylla den naturliga bakterier i tarmen, som vanligtvis är urholkas när du har Candida albicans överväxt. Istället för ett kolon rensningen kit, kan du använda tarmsköljningar eller kolon bevattning, som spolar din tjocktarm med ozonated vatten. Tarmsköljningar administreras vanligtvis av ett kolon hydrotherapist, men hemma enheter finns också.
 • Sluta inte att ta någon av de tillägg tills symtomen har försvunnit. Om du bara rengöring för att gå ner i vikt eller för att bibehålla hälsan, använda alla kosttillskott för maximal nytta.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.