manligt håravfall behandling

Håravfall är en känslomässig fråga för många män. Den goda nyheten är att det finns alternativ som kan behandla manligt håravfall. Vissa personer kan finna det nödvändigt att prova flera alternativ innan hitta vad som fungerar bäst

högt fettinnehåll

Fettrik kost kan orsaka håravfall genom att öka en kemikalie i kroppen som kallas dihydrotestosteron, vilket har visat sig resultera i håravfall.

Kalcium

En kost som saknar kalcium kan leda till håravfall. Kalcium är ett viktigt näringsämne för hår produktion. Den amerikanska Dairy Association rekommenderar att man äter tre portioner av mejeriprodukter per dag kommer att ge kroppen med kalcium den behöver.

Lavendel

National Institutes of Health rapporterar att använda lavendel i hårbotten har varit framgångsrik för några fall i producera hår återväxt, eftersom det orsakar stimulering och ökad cirkulation på hjässan.

Stress

Stress och håravfall är relaterade enligt MayoClinic. com. Om stressen är misstänkt som boven i dramat, bör patienten försöka att delta i lugnande, stressreducerande aktiviteter som kommer att lära dem hur man handskas med sin stress, såsom yoga.

Over-the-counter rättsmedel

MayoClinic. com berättar läsare som Minoxidil, även känd som Rogaine, används för att vända håravfall. Det kan ta flera månader att arbeta, och fördelen bara fortsätter så länge produkten används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.