ragwort avlägsnande

Ragwort är en typ av ogräs som växer mestadels på sidorna av vägen och på områden där djur betar. Den sprider sig ganska lätt och är inte så hemskt att se på. Men det kan förgifta djur som hästar och får som äter det, speciellt när det har torkat ut i ett fält. I måste till fullo bort från betet för att hålla detta ogräs från att växa och hotar boskap som föder det

gräva upp dem

Alla ragwort växter måste grävas upp mycket noggrant, eftersom återstående rötterna i marken kan orsaka en ny ragwort anläggning för att gro upp vid ett senare tillfälle . Gräv minst 6 inches i marken och runt en större ragwort växt tills inga andra rötter syns. Håll alla de grävt upp ragwort växter i en skottkärra eller en bin som håller dem från marken så det finns ingen chans att den sprids tillbaka in i området.

Poison

Efter att gräva upp växten själv och varenda en av rötterna, gift hålet med en organisk ogräsmedel som inte effekt tillväxt av gräset. Fyll sedan hålet igen med färsk smuts, snarare än den smuts du grävt upp runt ragwort anläggningen, eftersom detta skulle kunna ha kvardröjande frön av ogräs eller rötter.

Bränn Växter

Bränn alla de växter som har tagits bort så det finns absolut inget sätt att ragwort kan spridas och annat utbrott kan förekomma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.