tidigt skede symtom på Alzheimers hos kvinnor

Enligt Centers for Disease Control, var Alzheimers sjukdom den sjätte vanligaste dödsorsaken av alla amerikaner under 2007. Erkänner symptom på denna sjukdom kan bidra till att bromsa utvecklingen och förbättra livskvaliteten för kvinnor med detta tillstånd genom att tillåta ett behandlingsalternativ, rådgivning och stöd från familjen

Funktioner

Tidiga symtom på Alzheimers sjukdom hos kvinnor spegel av männens och inkluderar glömma ord, samtal och möten, förlägger ofta används föremål som läsglasögon och förväxling med hantering finanser som checkhäfte.

Identifiering

Tidiga symtom på Alzheimers sjukdom hos kvinnor kan vara märkt av familjemedlemmar, nära vänner eller arbetskamrater, diagnosen ställs av en läkare som kan utföra psykologiska tester eller hjärnröntgen

Riskfaktorer Kvinnor är mer benägna än män att utveckla symtom på Alzheimers sjukdom. Dessutom, de som har en familjehistoria av Alzheimers sjukdom, högt blodtryck eller kolesterol, okontrollerad diabetes, och låg utbildningsnivå har en ökad risk för Alzheimers sjukdom.

Överväganden

Kvinnor med tidiga symtom på Alzheimers sjukdom skulle kunna utvecklas dåligt övergripande finansiella målet. De kan bli mer mottagliga för bedrägerier som be på de äldre, vilket kan kräva familjemedlemmar eller andra vårdgivare att ta över deras pengar förvaltning.

Behandlingar

Inget botemedel finns tillgängliga för Alzheimers sjukdom, men läkarna kan förskriva läkemedel såsom som Aricept och Namenda att bromsa mentala förändringar, livsstilsförändringar såsom en hälsosam kost, mental träning och tillskott av vitamin E eller Ginko kan rekommenderas också.

Potentiella

Enligt Alzheimers Foundation, tidiga symtom på Alzheimers är progressiva och har potential att orsaka personlighet och humörsvängningar samt mer allvarliga fysiska symptom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.