tillägg för tennisarmbåge

tennisarmbåge, eller lateral epikondylit, är en smärtsam inflammation i senan som förbinder muskler i underarmen till din humerus (överarmen ben). Enligt tennis-armbåge-treatment. com är tennisarmbåge en kategoriseras som en repetitiv stress skada. Överdriven aktiviteter som innebär upprepad användning av din hand, handled och underarm, som tennis, målning, keyboarding, kratta eller med hjälp av en skruvmejsel eller sax, kan leda till tennisarmbåge. Avbruten verksamhet som orsakade skadan är första steget i healing, men lyckligtvis finns det många kosttillskott som du kan vidta för att underlätta läkningsprocessen.

Glukosamin och kondroitin

Många tennisarmbåge drabbade har funnit lindring genom att ta glukosamin med Chondroitin. Enligt artrit-pain-cure. com, glukosamin och kondroitin är ämnen som finns naturligt i människans brosk, men som komplement, både spela en roll i att reparera bindväv och ökad flexibilitet i leder. Glukosamin och kondroitin har också anti-inflammatoriska egenskaper som bekämpar den inflammation i samband med tennisarmbåge. Eftersom glukosamin kommer från skaldjur, kan du undvika det om du är allergisk mot skaldjur. Kolla också med din läkare innan du tar glukosamin om du är gravid eller har diabetes.

Ört öka

NaturalTherapyPages. com föreslår antiinflammatoriska örter som gurkmeja och bockhornsklöver som naturliga behandlingsalternativ för tennisarmbåge. Ingefära är en annan effektiv naturläkemedel. Du kan konsumera gurkmeja och ingefära internt som te flera gånger om dagen för att minska smärta och inflammation av tennisarmbåge. Du kan också använda ingefära, gurkmeja och bockhornsklöver externt till de skadade armbågen. För att göra en gurkmeja grötomslag, blanda pulveriserad gurkmeja och några droppar vatten och lägg den i din armbåge och underarm. För en ingefära wrap, riv en handfull ingefära och dränk den i varmt vatten i ca 15 minuter. Därefter tar en trasa och doppa den i flytande form, vrida ur överflödig vätska, och sedan packa in armbågen i våt trasa. Att läka med bockhornsklöver, göra en pasta med mjölk och bockhornsklöver frön och gäller för armbågen. Med ingefära, gurkmeja och bockhornsklöver externa applikationer, låt ört att stanna på i minst 20 minuter innan du tar.

Vitaminer och mineraler

NaturalTherapyPages. com rekommenderar vitaminerna A, C och E, och mineralet zink hjälpa läkningsprocessen av tennisarmbåge. Vitamin A är ansvarig för produktionen av kollagen i senor och bindväv. Vitamin C främjar cellulära reparation och förnyelse. Vitamin E och zink skyddar mot skador av fria radikaler och minskar svullnad av ärrvävnad. Du kan också lägga Omega-3 till armbågen komplettera listan. Omega-3, som vanligtvis finns i fiskolja, bidra till att minska inflammation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.