tips om att blanda ansiktskräm med Retin-A

Den tretinoin gel Retin-A: s makt att tvinga döda celler att kasta snabbare göra det till ett populärt läkemedel för att behandla akne, men enligt Health. ucsd. edu, biverkningar innefattar stark uttorkning och fjällning av huden. Blanda en fuktkräm med Retin-A är bra så länge du kontrollera att medicinen har en tillräcklig chans att tränga in i porerna

Blandning Moisturizer i Retin-A

Blanda en klick lotion med en klick Retin-A och sedan använda om du hittar din hud allvarligt uttorkning. Detta kommer att minska mängden Retin-A du använder samtidigt som din hud fukt. Kontrollera att fuktighetskräm är oljefri så blir det inte täppa till porerna. Också vara medvetna om det finns en möjlighet att töm-A kommer att ha det svårare att komma in på huden om man måste gå igenom ett lager av lotion först. Använd endast icke-comodegenic hudkräm som är gjort för ansiktshud. Krämer som innehåller parfym kan bränna huden, speciellt om det redan känslig från effekterna av Retin-A.

Använda Moisturizer i kombination med Retin-A

Vänta minst 30 minuter efter applicering Retin-A innan du använder en fuktkräm. Detta gör att de aktiva ingredienserna i Retin-A att helt tränga in i porerna. För ännu bättre resultat om du använder din Retin-A på natten, vänta tills på morgonen för att återfukta så Retin-A har gott om tid att komma in porerna. Varsamt exfolierar innan du använder din ansiktskräm, men bara om du inte direkt efter en töm-A ansökan. Krämen kommer inte att kunna göra sitt jobb om den har ett lager av död hud att tränga igenom innan det kan komma in i din porerna. Använda en tvättlapp att skölja cleanser från ditt ansikte är ett enkelt sätt att ta bort döda hudceller utan att vara alltför grovt på de redan känsliga områden. Använd en fuktkräm med SPF under dagen. Retin-A gör huden mer känslig för solbränna, så skyddar huden med SPF är absolut nödvändigt. Om du ska vara ute under en längre tid, använda en högre solskyddsfaktor och återanvända ofta. Du kanske också vill överväga flytta dina Retin-A program schema så att du inte tar den på din hud kvällen innan du planerar att vara ute under en längre tid. Återfukta så ofta du känner att du behöver det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.