de bästa sätten att öka push-up reps

Armhävningar är bra all-around övningar, de arbetar nästan varje muskel i kroppen, speciellt på överkroppen. Det bästa med push-ups är att ingen fancy utrustning som behövs och de arbetar många muskler på en gång. Istället för att göra bröstet flugor (för bröstmusklerna), skullcrushers (för triceps), och knarrar ab, kan du göra armhävningar och jobba hela dessa muskler på samma gång

Testa Capabilities

Komplett så många armhävningar som du kan utan att stanna. När du bestämma det högsta beloppet för armhävningar du kan göra, kan du skapa en workout rutin som hjälper dig att öka antalet repetitioner. Om du inte kan göra mer än fem ordentlig push-ups, prova att göra dem på knä i början.

Styrketräning för armhävningar

Målet med din träning är att öka antalet armhävningar du kan göra, så du bör inte lyfta mycket tunga vikter. För att göra bänkpress för att öka din push-up upprepningar, lyfta en tillräckligt lätt vikt så att du kan fylla minst 20 reps. Bänkpress är också mycket användbara för människor som inte kan göra mer än fem armhävningar eftersom vikten kan justeras för att passa dina förmågor. Andra övningar som bröst flugor och dips som stärker musklerna som används i armhävningar bör också göras med många repetitioner i måttlig vikt.

Träningsintensitet

Låt oss säga att din push up rekord är 30. I din träning, göra 20 till 25 repetitioner varje set. Har minst fem set med pauser som inte överstiger två minuter. Om du tar långa pauser, inte vinna dina muskler inte lika mycket uthållighet för att de har tid att fylla all den energi som gått förlorad. Poängen med träningen är att öka dina muskler effektivitet och hålla dem från att trötta snabbt. Detta är också anledningen till att du inte bör maxa (gör 30 repetitioner) varje set, du kommer inte att kunna hålla upp antalet repetitioner för fem set.

I slutet av dina apparater, bör du känna dig lite trött, om du inte känner trött, då du inte faktiskt tränar musklerna. I slutet av träningen bör du ha en liten brännande känsla --- detta är ett tecken på att du åstadkommit en ordentlig push-up träning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.