hur man kan bli av grå armhålorna

Vare sig det ett speciellt tillfälle, natt på stan, eller bara en varm sommardag, ärmlös och strapless plagg är en bekväm och modernt val. Men de med överskott melanin inlåning på hudens yta, till exempel armhålorna, kan avskräckas från att bära dessa kläder. Överskott melanin inlåning kan skapar synliga mörk eller grå fläckar på huden som kan förmörka över tiden. Kosmetiska operationer och hudkrämer blekning är tillgängliga för hudtonande men kan kräva flera kostsamma ansökningar. Lyckligtvis finns det naturliga sätt att lätta den mörka huden som du kan prova hemma i ditt eget hem

Lemony Cool Cucumber Skin blekmedel


1.
Häll u00BC kopp citronsaft, u00BC kopp gurka saft, och 1 /8 tsk. gurkmeja pulver i skål. Rör ingredienserna i två minuter till ordentligt blandning. Citronsaft innehåller naturliga egenskaper hud blekning att lysa upp och förstärka huden genom att eliminera toxiner och döda hudceller. Gurka är ännu en naturlig hud blekning som lugnar huden och minskar produktionen av melanin.
2.
Applicera blandningen på varje underarm med 2 till 4 bomullstussar. Gnid armhålorna i en cirkulär rörelse att arbeta blandningen i huden.
3.
Låt blandningen stå och dra på underarmarna i tjugo minuter. Skölj med kallt vatten, klappa torrt med handduk.
4.
Upprepa behandlingen två gånger dagligen (morgon och kväll) i tre veckor för bästa resultat.

Äppelcidervinäger hudtonande Behandling


1.
Häll 1 /3 kopp äppelcidervinäger och 1 /3 kopp vatten i skål. Rör ingredienserna i två minuter till ordentligt blandning. Äppelcidervinäger innehåller höga halter av ättiksyra att exfoliera huden och lätta mörka fläckar i samband med överskott melanin avlagringar och döda hudceller ackumulering av svett.
2.
Applicera blandningen på varje underarm med 2 till 4 bomullstussar. Gnid armhålorna i en cirkulär rörelse i minst två minuter till jobbet utspädda äppelcidervinäger i huden.
3.
Skölj inte blandningen bort från huden. Låt blandningen naturligt torrt på huden. Använd denna behandling två gånger dagligen (morgon och kväll) i tre veckor.

Tips och varningar


 • Bli inte nedslagen om omedelbara resultaten följande naturläkemedel behandlingar inte inträffa. Hudtonande kan ta tid och kräver uthållighet. Alla ingredienser kan köpas på din lokala mataffär eller hälso-butik.
 • Rådgör alltid med din primära läkare och hudläkare om mörk hud fläckar. Även mörk hud vävnad är vanligtvis inte skadligt, kan vissa allvarliga medicinska tillstånd ge symtom såsom mörkfärgning av huden. Rådgör med din hudläkare innan du försöker naturliga hud behandlingar för att bättre förstå riskerna i samband med din specifika hudtyp. Överskrid inte den dagliga två behandlingar av citronsaft blandningen. Citroner innehåller höga surhetsgraden som får torka och irritera huden om de används mycket. Om huden börjar bli röd, svullen eller fjällig, avbryta behandlingen omedelbart. Tvätta alltid händerna efter att ha använt citron blandning och innan kontakt med ögonen. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i brännande och irritation i ögonen. Om detta inträffar, skölj ögonen med kallt vatten i femton minuter. Om du är allergisk mot någon naturlig behandling ingrediens som förtecknas ovan, använd inte behandlingar. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i en allergisk reaktion som kan skada huden. Om detta inträffar kontakta läkare omedelbart.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.