melamin symtom

Ofta används i plast, Counter-toppar, lim, whiteboards och porslin är melamin en organisk bas kemikalie som oftast är i form av vita kristaller kväverika

Hälsoeffekter av melamin konsumtion

Direkta effekter av melamin har inte utförts på människa. Dock kan djurstudie data refereras för att visa negativa hälsoeffekter. Hos djur orsakar melamin blåsan stenar. Cyanursyra kan också finnas i melamin pulver, och när de kombineras, kan de två bildar en kristall som kan ge anledning kdiney stenar. Blockering av små rör i njurarna kan också leda och stoppa urinproduktion, njure resultat misslyckande, och möjlig död. Djur har också upplevt cancerogena effekter.

Tecken på Melamin Förgiftning

Tecken och symptom av melamin förgiftning är liten eller ingen urin, blod i urinen, irritabilitet, tecken på njurinfektion och högt blodtryck.

livsmedelsprodukter

Mealnmine hittades i ris protein och gluten vete koncentrera exporteras från Kina. De produkter som används vid tillverkning av foder till sällskapsdjur i USA under 2007. Dödsfallet beror på grund av njursvikt i ett stort antal hundar och katter. Melamin föroreningar har också påträffats i pulverform modersmjölksersättning, fryst yoghurt dessert och kaffe drink.

Pulveriserat Infant Formula

I Kina har vattnet lagts till obehandlad mjölk att öka sin volym, som orsakar en lägre proteinkoncentration . Tillägget av melamin ökar kvävehalten i mjölken och dess proteinhalt. FAO /WHO Codex Alimentarius inte heller av några nationella myndigheterna godkänner tillägg av melamin i livsmedel.

Behandling för melamin njursten och njursvikt

Beroende på sjukdomens svårighetsgrad, kan patienterna få urin alkalinisatin och infusion av vätskor, haemodalysis eller peritonealdialys, korrigering av syra-bas störningar och elektrolyt, eller kirurgi kan utföras för att ta bort njursten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.