vad är obagi nu-Derm systemunderhåll program?

Obagi Nu-Derm är en av världens främsta professionella program hudvård, används av över 11. 000 läkare i hela världen för korrigering av tecken på åldrande och missfärgning i huden

Använd

Obagi Nu-Derm underhållsprogrammet inte bör starta förrän alla villkor hudvård har korrigerats med hjälp av obagi behandling produkter. För de flesta patienter är detta 5 månader efter behandlingens start.

Elements

En underhållsplan programmet ingår en ansiktsrengöring, ansiktsvatten, C-vitamin serum, hydrokinon grädde, peelingen och retinol (vitamin A) från att Obagi ZO hälsa eller Nu-Derm.

Funktion

Obagi Nu-Derm underhåll linje rekommenderas som en daglig hudvård regim att hålla huden ung och för att kontrollera problem hudvård som inte kan botas, som melasma och rosacea.

Fördelar

Obagi Nu- Derm upprätthåller resultaten från den korrigering fasen av hudvård, som innefattar utjämning av fina linjer och rynkor, urblekta åldersfläckar, minskad porstorlek och förbättrad elasticitet och fukt i huden.

Överväganden

Obagi Nu-Derm hydrokinon krämer och retinols kräver recept på grund av den höga koncentrationen av aktiv produkt de innehåller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.