vad gör tinnitus tystare?

Tinnitus är ett högt, ihållande ringande i öronen upplevs av mer än 50 miljoner människor i USA ensamt. Det finns en mängd orsaker till denna sjukdom, vilket ofta gör det svårt att diagnostisera. Även tinnitus inte helt kan elimineras, kan det bli drägligare genom att praktisera några klara metoder

Relax

Stress och oro förvärrar tinnitus. Få tillräckligt med sömn, motion, meditera eller utövar andra spänningar lindra verksamhet bidrar till att mildra effekterna av tinnitus.

Tuning It Out

Tuning ut går långt i fallande förstärkningen av tinnitus. Folk har ställt ut makar och bossar i flera år som ett sätt att hantera besvärliga människor. Detsamma gäller för tinnitus. Hitta ett sätt att omdirigera ditt fokus till något mer lustfyllt.

Maskers

När din omgivning att få tyst, blir tinnitus ljudligare. Vrid upp stereon eller tv, och att volymen går ner på tinnitus.

Mat och dryck

Alkohol och koffein kan förvärra tinnitus. Vissa människor tycker också att livsmedel med hög sockerhalt är en faktor. Experiment för att se vilken mat göra en skillnad i lugnande tinnitus.

Hörapparater

Speciella hörapparat enheter är effektiva i vissa fall genom att sända ut en annan ton från tinnitus, som upphäver det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.