hur man ska finansiera en operation ögonbrynslyft

Även ögonbrynslyft kirurgi är dyrt , kommer det pris du betalar beror på vilken läkare du väljer och var du bor. Det finns flera faktorer som avgör kostnaden , så att du förstår exakt vad du får för dina pengar . Ögonbrynslyft kirurgiska ingrepp kosmetisk kirurgi , så det är osannolikt att ditt försäkringsbolag kommer att betala för det . Det finns dock ett antal sätt att finansiera operationen ögonbrynslyft , så väger dina alternativ

Finance ett ögonbrynslyft Kirurgi


1 .
Prata med flera kirurger . Få prisuppgifter , och se till att ta reda på exakt vilka tjänster som deras avgifter täcker .
2 .
Granska din ekonomi . Hur mycket kan du råd att betala i förskott , och hur mycket har du råd att betala månadsvis på den del som du finansiera? Ju mindre du har att finansiera , desto mindre ränta du kommer att betala i det långa loppet .
3 .
Spara för det . Eftersom ögonbrynslyft kirurgi är valbar , överväga att senarelägga det tills du kan spara tillräckligt med pengar att betala för det fullt ut.
4 .
Ställ en förmögen vän eller älskade en för en no- ränta lån . Hon kan även tänka Gifting operationen som en semester eller födelsedagspresent .
5 .
Granska din försäkring med din agent . Försäkringsbolagen kommer att betala för operationen , om det görs för att korrigera en allvarlig missbildning eller trauma .
6 .
diskutera finansiering med din kirurg . Ta reda på om hans kontor erbjuder en no-intresse eller låg ränta finansieringsplan. Om så är fallet , se till att du förstår betalningsplan och finans priser . Ibland är låga räntorna har möjliggjorts genom orimligt höga månatliga minimum .
7 .
Prata med lån officer på din bank. Ett banklån kan erbjuda den bästa kombinationen av rimlig ränta med en rimlig betalningsplan .
8 .
Tänk dig en medicinsk finansieringsbolag. Dessa finns långivare som är specialiserade på finansiering kosmetisk kirurgi. Kolla deras priser och alternativ återbetalning .
9 .
Använd plast . Du kan alltid finansiera kirurgi ögonbrynslyft med ditt kreditkort , men se upp för storfinansen priser . Använd det här alternativet som en sista utväg .

tips och varningar


 • Din kirurg arvode får eller inte får innehålla före och efter vård , receptbelagda läkemedel och /eller samråd . Se till att du vet allt du kommer att krävas för att finansiera .
 • Välj din kirurg enbart på grundval av kostnaderna kan vara farligt . Läkare med mindre erfarenhet får ut mindre att operera , men ditt ansikte och hälsa är absolut ovärderliga . Fråga din kirurg hur många ögonbrynslyft operationer han har utfört , och låt inte kostnadsskäl företräde framför oro för din säkerhet.
 • Det finns risker med alla ansiktslyftning . Komplikationer kan uppstå som skulle kräva ytterligare kirurgi . Vara ekonomiskt redo för alla värsta tänkbara scenario ".

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.