hur man förbereder för riskerna med ögonbrynslyft kirurgi

Även sällsynta , det finns risker förknippade med ögonbrynslyft kirurgi . Till att börja förbereda för eventuella komplikationer som kan uppstå efter operationen , måste du se till att du är vid god hälsa och inte har några sjukdomar eller redan existerande medicinska tillstånd innan du gör beslutet att genomgå proceduren. Kommunicera med din kirurg . Tillsammans kan ni diskutera preoperativ instruktioner , tala om vad du kan förvänta dig under din återhämtningsperiod och lära sig att vidta åtgärder som kan minska risken för komplikationer.

Förbered för riskerna med ögonbrynslyft Kirurgi


1
Välj din kirurg noggrant . . Fråga läkare för en lista över hänvisningar som du kan ringa . Din läkare är den du kommer att vända dig till om du upplever något av komplikationer i samband med ögonbrynslyft kirurgi .
2 .
Kommunicera med din läkare. Att vara öppen och rättfram under din första konsultation är första steget i början för att förbereda för något av riskerna med operationen .
3 .
ställa frågor. Berätta för din läkare att du är intresserad av att höra de värsta tänkbara scenarier om riskerna med operationen . Låt henne veta att du inte behöver henne till sugarcoat informationen .
4 .
Förbered dig känslomässigt . Du måste vara mentalt och känslomässigt stabil att genomgå en kosmetisk förfarande . Några depression är vanligt efter några skönhetsoperationer , men ett redan befintligt emotionella problem kan göra det till en mer allvarlig fråga .
5 .
Avstå från att ta en produkt som innehåller acetylsalicylsyra i minst 2 veckor före din operation .
6 .
Sluta röka minst 2 veckor innan operation , och helst längre . Även passiv rökning hindrar blodflödet , vilket kan göra läkningsprocessen svårare och kan leda till vissa av de komplikationer i samband med ögonbrynslyft kirurgi .
7 .
Förbered ekonomiskt . Ögonbrynslyft kirurgi är dyrt , men det kan bli ännu mer så om du får komplikationer såsom förlust av förmåga att skaffa dina ögonlock , förlust av känsel runt snittet , bildandet av en bred ärr eller en allvarlig infektion. Behovet av ytterligare operation kan vara ett ekonomiskt slag om du inte är beredd på det .
8 .
Följ läkarens anvisningar om medicinering för att minimera eventuella risker . Han kommer att berätta om det finns några mediciner eller kosttillskott bör du sluta ta före och direkt efter din operation . Se till att du tar några mediciner som han föreskriver .

tips och varningar


 • Om ditt hår är kort , kanske du vill låta det växa längre så att Det kommer att omfatta snitt och ärr du kommer att ha efter operationen.
 • Om du färg eller permanent ditt hår , gör det flera dagar innan din operation . Du kan inte använda hårprodukter eller sminka efter operationen tills din läkare ger dig OK De kan störa läkningen .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.