hur man förstår laser risker ögonoperationer

Statistiskt sett är laser ögonoperationer mycket säkert och effektivt för att korrigera dålig syn . Men det är ett kirurgiskt ingrepp , och som alla operationer finns det risker . Du behöver forskning och förstå vad som kan hända när du har kirurgi laser öga så att du kan bestämma om vinsterna överväger riskerna

förstå riskerna av Laser Eye Surgery


1 .
Inse att det första steget är att ta reda på huruvida du är en perfekt kandidat för operation i första hand . Människor som lider av en autoimmun sjukdom eller någon form av ögonsjukdom bör inte opereras laser öga eftersom riskerna för infektion är för höga . Dessutom finns det människor som har så dålig syn att lasern öga kirurgi faktiskt kan göra det värre. Endast din kirurg kan berätta om du är den rätta kandidaten .
2 .
förstå att en av de vanligaste komplikationerna uppstå operation laser öga handlar om klaff. Luckan är det som skapas när hornhinnan skärs och lyfte att göra det lättare att omforma ögat . När den omarbetade är gjort, är luckan tillbaka till sitt ursprungliga läge där den fungerar som ett slags naturlig bandage . I vissa fall kan luckan följer inte ögat ordentligt om det inte klipps korrekt . I andra situationer , luckan kan skrynkla när den placeras tillbaka över ögat . Komplikationer som dessa kan orsaka ögats yta blir oregelbundet formad , vilket leder till visuella förvrängningar och astigmatism .
3 .
Om lasern korrigering inte är centrerad på ögat , oregelbunden astigmatism kan resultatet. Effekterna kan inkludera dubbelseende , dubbelseende eller skuggbilder. När detta inträffar kommer patienter behöver antingen korrigerande linser eller ytterligare kirurgi för att åtgärda problemet.
4 .
Var medveten om över och under korrigering . Din helande svar kommer vanligtvis avgöra om din syn har varit alltför korrigerats eller under-rättas . Medan över-korrigering kan låta som " super vision ", både situationer lett till en svårighet att se . Annan session laser ögonoperationer kan vara nödvändigt att rätta till problemet .
5 .
Keratectasia är en situation som uppstår när klaffen är skära för djupt under laser ögonoperationer. Detta gör att hornhinnan buktar och resulterar i förvrängd syn . För närvarande detta problem inte kan lösas med operation . Istället har patienten att bära en styv kontakt för att hålla hornhinnan på plats .
6 .
Ytterligare möjliga biverkningar är torra ögon , bligar se och halos runt objekt som är tända på natten . Ingen av dessa problem är allvarliga , och kan behandlas med mediciner.

tips och varningar


 • tror aldrig någon annons , en artikel eller läkare som talar om att lasern öga kirurgi är 100 procent säkra . Risken är liten , men när du pratar om din syn bör det vara ett stort problem .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.