hur man kan hjälpa någon återhämta sig efter ögonbrynslyft operation

Varje år tusentals män och kvinnor genomgå panna hissar . De flesta upplever inga större komplikationer. Liksom alla kirurgiska ingrepp , men det finns garantier och försiktighetsåtgärder som måste tas ut efter ögonbrynslyft kirurgi . Om du funderar på att hjälpa någon återhämta sig efter denna typ av kirurgi , se till att du har gott om tid och mycket tålamod

Hjälp Någon återhämta sig efter ögonbrynslyft Kirurgi


1 .
Delta det inledande samrådet med kirurgen . Agera som en " andra öra "för din vän eller älskade en , eftersom kirurgen kommer att passera längs en hel del nyttig och viktig information om kirurgi och återhämtningsperioden. Det kan hjälpa att göra anteckningar.
2 .
Diskutera för- och nackdelar med operationen med patienten , inklusive vad hon förväntar sig av det .
3 .

Var tillgänglig för att fungera som en chaufför efter operationen för att driva din vän hem . Patienten kommer att ge antingen en lokal eller allmän anestesi och kommer att vara alltför groggy att köra säkert. Det är smart för din vän att ha både en drivkraft och en backup förare på plats .
4 .
Hjälp med tunga hushållssysslor . Patienten måste undvika krävande aktivitet som höjer hennes blodtryck i 2 till 3 veckor . Du kan hjälpa enormt genom att göra en massa tvätt , dammsuga mattan eller klippa gräsmattan.
5 .
Läs mer om möjliga komplikationer. De omfattar infektion , en negativ reaktion på anestesi , domningar och tillfälligt obehag.
6 .
Se till att patienten tillbringar de första 2 dagar efter operationen i sängen med huvudet högt .
7 .
Se till att din vän tar någon antibiotika läkare har ordinerat genom fullbordande .
8 .
Förbered hälsosam , näringsriktig mat för patienten . Detta kommer att bidra till att påskynda hennes tillfrisknande .
9 .
Se till att patienten noga följer alla kirurgens instruktioner för postoperativ vård . Du kan behöva agera som en vakthund för att hålla din vän från rökning cigaretter eller dricka alkohol .
10 .
Muntra din vän upp om han blir deprimerad . En liten depression är vanligt efter ögonbrynslyft kirurgi .
11 .
Ring patientens läkare omedelbart om hon upplever alltför smärta , har några symptom som inte verkar normalt eller blir osammanhängande .
12 .

Läs en bok som " Kosmetisk Kirurgi : före, mellan och efter " av Susan Gail , som finns på Amazon , om du vill veta mer (se Resurser nedan )

tips och varningar <. /h4>
 • Patienter tröttnar lätt medan de återhämtar sig från ögonbrynslyft kirurgi . Se till att de får tillräckligt med vila, och vara beredda att uppmanas att göra extra sysslor och ärenden när du hjälper någon under återhämtningsprocessen.
 • Låt inte patienten använda någon form av irriterande för huden , bland annat hudvårdsprodukter , i minst flera dagar .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.