hur man kan jämföra laser alternativ ögonoperationer

Laser ögonoperationer har gått framåt snabbt och det finns ett antal alternativ att välja mellan . Rutiner finns för olika typer av visioner . Arbeta med din kirurg att undersöka alternativ som är bäst för dig att fatta ett välgrundat beslut och att veta vad som väntar. Läs vidare om hur man kan jämföra laser alternativ ögonoperationer
1
Känn din receptbelagda ögon . . Eftersom lasern öga kirurgi alternativ har blivit så sofistikerade , vissa är bättre för dem med högre föreskrifter för närsynthet eller astigmatism .
2 .
Titta på PRK alternativet . Detta står för photorefractive Keratectomy . Det är en av de äldsta förfaranden och inte lika vanligt som det brukade vara , men kan vara vägen att gå för en tunnare hornhinna eller stora elev . Återhämtningstiden från PRK är gradvis under flera månader .
3 .
Undersök Lasek alternativet . Detta innebär att lyfta det yttre lagret av hornhinnan med en fin kniv och alkohol för att lossa vävnaden så att lasern kan användas under . Läkningstiden för många patienter är cirka 24 till 48 timmar från den faktiska operationen .
4 .
Utvärdera Lasik förfarande . Det finns ett litet snitt i detta alternativ också, lyft en flik från hornhinnan och med hjälp av laser under för synkorrigering .
5 .
Jämför Lasek och Lasik för PRK . Både Lasik och Lasek har mycket kortare återhämtning gånger och vision förbättring är ofta inom de första 2 eller 3 dagar till den punkt du kan köra utan glasögon .
6 .
Fråga om Zyoptix . Detta är en relativt ny teknik för många ögon i vilka de laser fungerar snabbare och tillåter kirurgen att vara mer exakt .

tips och varningar


 • Prata med ögat kirurg om anpassade alternativ laserkirurgi . Till exempel finns hornhinnan vävnad som sparar tekniker för en extra kostnad som är värdefulla i vissa patienter med en hög närsynt recept .
 • Förstå kirurgi laser öga tekniker . En bra kirurg kommer att förklara i detalj eller tillhandahålla filmer och bilder av vad som egentligen händer .
 • Följ pre -op och post- op instruktioner till punkt och pricka . Eye kirurger bas laser inställningar på din individuella situation , och följa dessa anvisningar ökar chanserna till framgång .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.