hur är lasrar som används i laser ögonoperationer ?

Laser Eye Surgery

En av de vanligaste fysiska krämpor att män och kvinnor lider av dålig syn . Glasögon och kontakter kan snabbt bli ett irritationsmoment och ett hinder , de flesta individer lång för att förmågan att se klart utan stöd . Laser ögonoperationer är ett innovativt sätt att reparera vision för en klarare syn på livet . För korrekt kandidater , kan laser synkorrigering hjälpa dig att få perfekt syn .

Så fungerar det

laser ögonoperationer är egentligen ganska enkelt . Laserljus används för att omforma hornhinnan för att göra det möjligt att fokusera direkt på näthinnan . Omforma hornhinnan kan leda till perfekt syn . Anledningen till att män och kvinnor har nedsatt syn är att hornhinnan är inte riktigt fokusera på näthinnan . Felaktig inriktning leder till dimsyn och djup problem uppfattning . Genom att ändra hornhinnan : s fokusering makt , kan visionen vara dramatiskt förbättras .

Innan lasern öga kirurgi

Innan genomgår kirurgi laser öga , måste alla patienter genomgå första ett öga scan . Detta scan avgör om du är en riktig kandidat för behandling och ger också dina uppgifter och krav som avgör korrekt kalibrering av lasern . Även denna behandling har utvecklats betydligt finns det fortfarande vissa individer som inte är bra kandidater för behandling . De som har haft öga kirurgi under det senaste året , har ögoninfektioner eller en historia av herpes i ögonen , är gravid eller ammar , har torra ögon -syndrom eller har elever som vidgas bortom 7 mm i mörker är inte perfekta kandidater för detta kirurgi . Diskutera alla krav med din läkare kommer att bestämma om denna behandling kan gynna dig . När godtagits som kandidatland , kan patienterna genomgå behandlingen.

Under Laser Eye Surgery

Behandlingen inleds med bedövande . Din läkare sätter bedövande droppar i ögat för att hålla området fritt från smärta . När bedövade , en apparat som kallas spekulum lock placeras över båda ögonen . Denna enhet är konstruerat för att dra tillbaka ögonlock så att ögonen kan vara öppna under hela behandlingen . Väl på plats , är lasern rätt kalibrerad och behandlingen börjar . Din kirurg börjar med att skära en flik i hornhinnan , som handlar om att u00BC av den totala tjocklek . När denna flik dras tillbaka , använder laser exakt ljuspulser för att omforma hornhinnan .

Varje laserpuls består av en väl fokuserad ljusstråle lyste över ytan av ögat . När ljuset kommer i kontakt med hornhinnan vävnad , förångas det en liten del av den . Genom att digitalt kontrollera storlek, placering och antal laserpulser , kan din kirurg kontrollera mängden hornhinnan bort vävnad . När du är klar är det hornhinnan luckan ut och snabbt överensstämmer med den nya formen .

efterbehandling

Under de följande dagarna , den hornhinnan luckan läker och obligationer , och patienter börja märka en skillnad i deras vision . De flesta patienter upplever förbättrades till perfekt syn . Resultaten varierar från patient till patient baserad på individuella faktorer , såsom graden av nedsatt syn , ögonform och hornhinnans form . Patienter upplever generellt ett lyckat resultat , vilket är anledningen laser ögonoperationer är ett populärt sätt att korrigera försämrad syn .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.