laser ögonbiverkningar

Lasik har blivit ett mer populärt sätt för människor att se bättre utan en livslängd på glasögon eller kontaktlinser . Lasik är snabb och en ganska smärtfri procedur för de flesta människor , med biverkningar som de flesta försämras efter bara några månader

Haze

Haze är den cellulära reaktion som kan utvecklas i hornhinnan stromat efter operationen, till följd av material som utsöndras från cellerna och sedan deponeras i hornhinnan . Det kan förvärras av starkt ljus , så håll en bra uppsättning en solglasögon runt att bära om det behövs .

Night bligar och Halos

Flera patienter klagar ofta på att se halos eller bligar på natten , vilket gör det svårt för dem att köra på natten . För de flesta patienter , dessa symtom försvinner efter de första månaderna , men om de fortsätter be din läkare om en svag recept för glasögon , särskilt för natten vision .

torra ögon

Nästan alla patienter lider torra ögon under ett par veckor efter operationen , men för vissa dröjer . Under Lasik , måste kirurgen skapar en flik i ögat för att korrigera vår vision och hornhinnan nerver kan skiljas således inte skicka signalen till tårar . Om dina torra ögon är allvarliga, kommer din kirurg att ställa dig upp med särskilda ögondroppar för att främja fukt .

Förlust av Korrigerad syn

Övertid , du kan förlora lite av din visuella skärpa i din nu 20/20 vision , vilket innebär att du inte längre kan läsa den nedersta raden i ögat diagrammet . Men om du förlorar en del , är förlusten vanligtvis små och du bör behålla 20/30 eller 20/40 vision .

Overcorrection

Vissa patienter kan uppleva en overcorrection i deras ögonkirurgi på grund kirurgen ville kompensera med svullnad uppstår . Innan beslut fattas om en operation , väntar kirurgen ofta för att se om ögonen kommer regrediera själva .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.