hur man hittar en läkare med erfarenhet av att använda Restylane under ögonen

Restylane , en hyaluronsyra-gel , används regelbundet för att fylla i linjer och rynkor i hela ansiktet, inklusive den känsliga huden runt ögonen . Restylane ges som en injektion i en läkarmottagning . Även Restylane är allmänt anses vara säkert för de flesta patienter är det avgörande att hitta en hudläkare eller plastikkirurg med erfarenhet injicera Restylane runt ögonen innan du genomgå ett förfarande
1 .
Börja med din läkare. Även om din försäkring inte kräver remisser till specialister , kan din läkare fortfarande en stor resurs för rekommendationer för kvalificerade plastikkirurger eller dermatologer . Be speciellt för råd om läkare med erfarenhet av Restylane . Som Dr Scott Miller , en plastikkirurg och styrelseledamot i Consumer Guide till plastikkirurgi , påpekar får mycket bra dermatologer och kirurger har absolut ingen erfarenhet av Restylane injektioner . Koncentrera dig på att hitta en bra läkare med rätt sorts erfarenhet .
2 .
Kolla branschorganisationer. Grupper som American Society of Plastic Surgery och American Academy of Dermatology har online -verktyg som låter dig söka efter en läkare i ditt område som är specialiserad på Restylane .
3 .
Intervju läkare . När du har gjort en kort lista över potentiella läkare i ditt område , göra vissa utnämningar och ställa frågor . Förutom att ta reda på om läkaren utbildningsbakgrund och meriter , fråga honom speciellt om hans erfarenhet av att administrera Restylane injektioner runt ögonen . Fråga om de resultat han tror du kan förvänta dig , hur många behandlingar du behöver för att få önskat resultat , och vilken typ av återhämtningstid du kan förvänta dig . Också begära att se några före och efter bilder av tidigare patienter , och frågar om du kan se eventuella rekommendationer från tidigare patienter .

tips och varningar


 • Word -of-mun rekommendationer är ett annat bra sätt att hitta en läkare , så om din familj eller vänner har haft Restylane injektioner , fråga om deras erfarenheter.
 • Alltid få din Restylane injektioner från en läkare med erfarenhet av att använda behandlingen . Även om du kanske kan köpa Restylane online , aldrig försöka att injicera själv .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.