komplikationer av ögonlocket kirurgi

Liksom någon typ av operation , ögonlocksplastik , även kallad ögonlocksplastik , kommer med dess komplikationer. Det finns riskfaktorer såsom blödningar och infektioner som är vanliga för alla typer av kirurgi . Det finns också risker som är direkt relaterade till ögonlocksplastik

Komplikation

En komplikation av ögonlocksplastik är svårt att stänga ögonen när försöker sova . Detta tillstånd är dock inte permanent

tidsram för Healing

Ögonlocksplastik tar en stund att läka-. vanligtvis upp till ett par veckor . Stygnen tas bort två till sju dagar efter operationen , och ärrbildning kan pågå i upp till sex månader , eller ännu längre.

Expert Insight Vision kommer att ändras för en liten stund på grund av ögonlocket svullnad . Enligt National Institutes of Health ( NIH ) , patienter upplever också mer tårar och extra känslighet för ljus och vind .

Överväganden

Patienter som genomgår ögonlocksplastik måste ändra sin livsstil för att minska ansträngande aktiviteter för ett par veckor efter förfarandet . Dessutom kan kontakter inte bäras i upp till två veckor .

Varning

Förutom de ovan nämnda komplikationer av ögonlocksplastik , listor NIH tidigare villkor som kan förhöja FARLIGHET av förfarandet . De inkluderar diabetes , torra ögon , hjärtsjukdomar , högt blodtryck och sköldkörtelproblem .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.