metoder för ögonbryn tatuering borttagning

Ögonbryn tatueringar skapa en illusion av tjock och full ögonbryn . De kan göras billigt och snabbt . Det är lätt att förstå varför folk med glesa ögonbryn kan vända sig till denna okonventionella och permanent fix . Åldrandet kan ändra naturliga panna form . Detta kan orsaka ögonbryn tatueringar blir fördrivna och konstig . Tatuering borttagning är ett alternativ . Tyvärr är resultaten inkonsekventa , kostsamma och även smärtsam

Krämer

Det finns många krämer tillgängliga som hävdar att ta bort tatueringar . Mayo Clinic hemsida säger att dessa krämer kommer att lätta tatueringar i bästa fall. Genom att använda dessa krämer på ögonbrynen kan vara farligt . Den viktigaste ingrediensen i tatuering borttagning grädde är triklorättiksyra, eller TCA . TCA används i kemisk peeling utföras på ett säkert medicinsk miljö . Komma TCA i dina ögon är en verklig risk , och kan potentiellt orsaka blindhet .

Laser

Det är möjligt att ta bort ögonbryn tatueringar med laser behandling . Detta är en smärtsam process som kan ta över ett år att slutföra . Förfarandet sker i en serie av sessioner på en skicklig sjukhus . Lasern själv mål bläck och bryter upp strukturen i bläck i huden . Svart , blå och röd är den enklaste färgerna att förstöra med laserbehandling . Din läkare kommer att skydda dina ögon under laserbehandlingar eftersom tatuering är så nära ögat . I detta fall är TCA tillämpas på ett säkert sjukhus . TCA främjar cellens omsättning och orsakar de första två lager av hud lossnar . Nya , tatuering -fri hud växer i dess ställe . Tatueringen under huden kommer att vara synlig fortfarande , men mycket blekt. Kemisk peeling används ofta i kombination med laser behandling .

Kostnader

Tattoo bort kräm som innehåller triklorättiksyra kostar mellan $ 150 och $ 200 per flaska . Laserbehandlingar kostar upp till $ 500 per session . TCA behandlingar på läkaren kosta mellan $ 60 och $ 100 . I varje fall kommer antalet behandlingar som behövs för att ta bort dina ögonbryn tatueringar beroende av djup och färg på tatueringen .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.