under ögonkirurgi för rynkor

Många människor lider av rynkor under och runt ögat . En person med dessa rynkor kan finna att de negativt påverkar självförtroende och känslor av lycka . Det finns ett antal av kosmetiska behandlingar som har utformats för att ta bort rynkor runt ögonen . Dessa inkluderar ögonlocksplastik , laser renovering och kosmetiska injektioner

Ögonlocksplastik

En ögonlocksplastik , ibland kallad en Ögonlocksoperation innebär nedskärningar längs naturliga veck på ögonlocket och sedan ta bort överflödig vävnad , hud och fett från undersidan innan återförseglats sår med fina stygn . Ögonlocksplastik kan bidra till att minska uppkomsten av stora rynkor under ögonlocken, samt väskor och svullna ögon . Återhämtningstiden är cirka två veckor efter ingreppet . Ögonlocksplastik rekommenderas inte för att minska fina rynkor .

Laser Resurfacing

Laser resurfacing innebär att använda laserpulser för att förstöra det översta lagret av huden och förånga vattnet i huden . Detta får huden att inleda den läkande processen, strama ytan och minska uppkomsten av rynkor . Laser renovering också förkortar kollagenfibrer i huden , vilket kan öka hudens elasticitet. Återhämtningstiden för laser renovering är oftast en fråga om timmar . Laser renovering på rynkor runt ögonen kan ge bäst resultat , som kan pågå i upp till 10 år.

Kosmetiska Injektioner

fast inte riktigt operation kan kosmetiska injektioner användas för att fylla i rynkor i huden , bland annat under ögonen . Det finns många ämnen som kan injiceras , varav några är Botox , kollagen och hyaluronsyra . Vissa injektioner , exempelvis kollagen, innehåller huvudsakligen naturliga ämnen som redan finns i huden . Vissa , såsom botox , inte redan finns i huden . Botox , till exempel verk av förlamande det drabbade området , utjämning det . Rådgör med din läkare för att hitta den injektionen bästa för dig .

Fördelar

Operation för att bli av med rynkor under ögonen kan ge bättre självförtroende och lycka . Återhämtningen gånger vanligen är korta och de fördelar sig snabbt . Du bör tala med din läkare om du tycker att skönhetsoperationer inte har minskat uppkomsten av rynkor under ögonen .

Överväganden

Som med alla operationer , bör du rådfråga din läkare innan något beslut fattas . Dessutom är många operationer som utförs av kosmetiska skäl inte omfattas av sjukförsäkring. Av denna anledning , prata med ditt försäkringsbolag innan du genomgår någon kosmetiska behandlingar så du är fullt medvetna om de aktuella kostnaderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.