hur man förebygger symtom ansträngda ögon från utvecklingsländer

Nästan alla kommer att uppleva ögonen vila någon gång i sitt liv från att läsa, arbetar på datorn eller utför andra aktiviteter som är beroende av visuella styrka. Ögonansträngning symptom kan variera mellan individer men kan inkludera dimsyn, huvudvärk, torra eller irriterade ögon, yrsel eller till och med dubbelseende. Dock kan dessa symtom åtgärdas genom enkla hemma behandlingar eller professionell diagnos
1.
Ta en paus från visuell verksamhet var 30 minuter till en timme, särskilt om du börjar få symtom ansträngda ögon. Detta gör att ögat muskler att slappna av och byta fokus. Om du är benägen att drabbas av ansträngda ögon, överväga att ta pauser var 15 till 20 minuter.
2.
Fokusera dina ögon på ett objekt i fjärran eller nära ögonen i flera minuter. Som att ta en paus, ändra ditt fokus även tillfälligt kan lindra symtom.
3.
Använd eller inrätta tillräcklig belysning i ert arbete för att hindra överbelastning eller överanvända ögat muskler.
4.
Place tepåsar eller en fuktig varm handduk över ögonen i 5 minuter. Detta kan också bidra till att lindra huvudvärk i samband med ansträngda ögon.
5.
Välj en antireflexbeläggning vid köp av glasögonglas. Spegling och reflexer kan både öka frekvensen och intensiteten i ögonen. Även rena glasögon ofta att ta bort fläckar eller fingeravtryck som kan göra det svårt för ögonen att fokusera.
6.
Schema årliga prov med en ögonläkare. De kan använda diagnostisk utrustning för att upptäcka förändringar i vision, närvaro av glaukom eller andra ögonsjukdomar som kan orsaka ansträngda ögon att utvecklas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.