hur man håller ögonen på hälsa

våra ögon är en av de viktigaste sakerna och vi måste ta väl hand om dem. du behöver för att hålla dem skyddade och i gott skick. Om du inte tar hand om dina ögon, då du behöver för att börja omedelbart. Följ dessa tips för att ta hand om dina ögon och hålla dem vid god hälsa
1.
Gå till din ögonläkare och har dina ögon kontrolleras regelbundet. berätta för din läkare om du upplever några problem. har en synundersökning på regelbunden basis kommer att upptäcka tidiga stadier av sjukdomar och andra problem om du får något.
2.
köpa ett par 100% UV-skyddande solglasögon och alltid bära dem när du är utanför. Oavsett om den är grumlig eller inte. Kom ihåg att solen fortfarande efter molnen.
3.
Om du arbetar hemma eller beroende på vilken typ av arbete ni gör, skyddsglasögon att hålla saker som händer i din ögon och skadar dem.
4.
äta en hälsosam kost. om du vet det eller inte, kan din syn är också beroende av din kost. äta mycket frukt och grönsaker för korrekt vitaminer och mineraler, särskilt morötter som är bra för synen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.