hem rättsmedel för svarta ringar under ögonen

Om du vill undvika uppkomsten av alltid ser trött, eller har "tvättbjörn ögon," du kan göra något åt dessa mörka ringar under ögonen. Injektioner, plastikkirurgi och behandlingar laser för att behandla dessa områden, men det finns också många huskurer kan göras med råvaror och som inte kommer att bryta banken

minska ringar under ögonen

Att göra några enkla livsstilsförändringar kan gå en lång väg mot att minska mörka ringar under ögonen. Utövar dagligen, dricker mycket vatten, inte konsumerar för mycket salt mat och få minst åtta timmars sömn varje natt kan förhindra påsar under ögonen och upprätthålla hudens elasticitet.

Tillämpa fryst tepåsar, gurka skivor eller baksidan av en kall sked för att dina ögon kommer att tillfälligt minska svarta ringar och svullnader. Grönt te påsar fungerar speciellt bra eftersom de innehåller EGCG, en naturlig anti-inflammatorisk kemikalie som minskar vätska uppbyggd.

Med en hemorrhoid behandling, till exempel Preparation H, kan tillfälligt bidra till att förbättra färg och tömma under ögat väskor, men var noga med att inte få någon i ögonen.

Du kan också ansöka citronsaft, krossad mynta, mandelolja eller en pasta bestående av gurkmeja pulver med ananasjuice på mörka ringar under några minuter två gånger om dagen. Eller skapa en blandning av citronsaft, gurka saft och lanolin grädde och tillämpa det på området runt ögonen i 10 till 15 minuter varje dag.

Om du tror att din under ögonen mörkret kan orsakas av en pigmentering Frågan --- ett vanligt problem i både asiater och afroamerikaner --- du kanske överväga att använda en over-the-counter hudblekande grädde på området.

täcker ringar under ögonen

Använd ett under ögonen primer innan du sminka för att hålla foundation och concealer på plats. Applicera alltid foundation innan concealern. Om den mörka ringar under ögonen har en rödaktig eller blåaktig, använd en persika-eller laxfärgade concealer istället för en vit eller gräddvit.

Om ringar under ögonen blir mörkare eller puffier efter sminkade eller hudvårdsprodukter, kan det vara så att din kosmetika orsakar mörka ringar. Om du misstänker att detta är fallet, leta efter unscented produkter, t. ex. dofter ofta orsaka allergiska reaktioner. Undvik också att kosmetika som innehåller glykolsyra eller salicylsyra, två kemikalier som kan irritera den känsliga huden runt ögonen och orsaka svullnad eller rodnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.