varför kontakter verkar smutsiga från gunk på ögon?

Kontaktlinser, när misskötts, kan ge bäraren med tydlig vision. Ibland kan dock felaktig rengöring, en smutsig förvaringsbehållaren, infektion eller öga sekret orsaka att linserna bli smutsigt

sammansättning

Kontaktlinser, vare styva, gas permeabla eller mjuk, är gjorda av plast. Alla utom styv linser kan syre passera genom linsen till hornhinnan. Sammansättningen av kontakter "materiella orsaker skräp att följa dem.

Inlåning från Tears

kontaktlins kliniken vid uihealthcare. com rapporter om att våra tårar består av kalcium, protein och fett, som är fett, oljor och vaxer som är olösliga i vatten. Dessa följer kontaktlinser.

Vatten Innehåll

Kontaktlinser innehåller mer vatten, till exempel mjuka kontaktlinser, tvätta bort lite av rester som finns på ögat. Olika typer av insättningar, dock dras till olika objektiv. Rådgör med din läkare öga för att fastställa orsaken till dina insättningar.

Infektioner

En annan orsak till smutsiga rester på kontaktlinser är flytningar från ögat på grund av infektion. Konjunktivit, till exempel, gör frågan till att bygga upp på ytan av ögat och ögonfransar. Kan

Förebyggande /Lösning

Många infektioner och smutsiga avlagringar på kontaktlinser bör undvikas genom omsorgsfull rengöring linser före varje insättning i ögat . Lens fall också, måste tvättas varje vecka med tvål och vatten och lufttorkas för att förhindra kontaminering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.