Tylenol nej.

Tylenol nr 2 är en receptbelagd medicin som används för att behandla smärta vara lindriga till måttliga. Vissa förhållanden som Tylenol Nr 2 är förskrivna inkluderar muskelsmärta, huvudvärk och smärta till följd av tandvård och smärtsamma menstruationer. Också att smärtan beror på olyckor eller medicinska ingrepp kan också behandlas med Tylenol nr 2. Det kan också förskrivas för att minska feber. Det finns tre ingredienser i Tylenol nr 2 -. Paracetamol, koffein och kodein

Acetaminophen

paracetamol är en over-the-counter (OTC) läkemedel som används för att behandla smärta. Det är allmänt tas för smärta i samband med förkylningar, halsont, ryggsmärtor, tandvärk och vaccinationer. Den används också för ledvärk. Paracetamol är i en klass av läkemedel som kallas analgetika eller smärtstillande läkemedel. Det är också i en familj av läkemedel som kallas antipyretika, som omfattar febernedsättande läkemedel. Det är inte vanebildande. Det kan orsaka leverskador om de tas i stora mängder.

Koffein

Koffein är ett ämne som påverkar ämnesomsättningen och stimulerar det centrala nervsystemet. För personer som inte regelbundet konsumerar koffein kan det orsaka en tillfällig men kraftig ökning av blodtrycket. Det kan orsaka att binjurarna att öka produktionen av kortisol och adrenalin tillfälligt.

Codeine

Kodein är föreskriven för mild till måttlig smärta. Det fungerar genom att ändra det sätt som kroppen känner smärta. Det är oftast tas varje fyra till sex timmar efter behov. Kodein kan vara vanebildande. Det bör inte tas i högre doser eller oftare än föreskrivet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.