om Nioxin hår behandlingar

Gallring hår kan orsakas av ett antal faktorer, från genetik till mer komplicerade sjukdomar. Ett antal vård konsumentprodukter hår produkter tilltalar dem vars folliklar är på glesa sidan. Nioxin hår behandlingar har ett rykte bland konsumenterna som ett botemedel för gallring hår

Nioxin Story

Nioxin har varit i hårvård verksamhet sedan 1987, med målet att tillhandahålla en lösning för dem med fina, tunna ser flätor. Den privatägt företag, grundat av Eva Graham, förvärvades av Procter Gamble i september 2008, som tillkännagav planer på att utvidga Nioxin portföljen och göra den tillgänglig via fler återförsäljare. Nioxin Research Laboratories, Inc. , inte genomför djurförsök, och i mars 2008 började linje bär Människor för etisk behandling av djur (PETA) logo på alla produktförpackningar. Från och med oktober 202C Nioxin hårbehandlingar säljs i USA och 39 andra länder.

Nioxin Fordringar

Nioxin hemsida säger att de flesta människor med friska skalper förlora upp till 100 hårstrån per dag och att de som använder Nioxin kan förvänta att se resultat efter flera veckors lämplig rengöring. Nioxin hävdar att stimulera hårväxt med "släppa" hår fastnar i Telogen (vilofasen av hårväxt) genom att minska uppbyggd på hårbotten som hämmar hårets återväxt. Nioxin påstår också att rengöra hårbotten och hår från stora mängder av dihydrotestosteron (DHT) som produceras i talg-en annan orsak till håravfall. Nioxin hävdar att oberoende forskning visar nio av 10 personer som använde tredelat system noterade en förtjockning effekt när du använder produkter dagligen.

Product Line

Hörnstenen i Nioxin är dess tre steg system, som består av ett rengöringsmedel, skölj ut hårbotten terapi och leave-in hårbotten behandling. Det finns åtta olika daglig användning Nioxin "system" formulerade för olika hårtyper. Produkterna är anpassade för dem med fint till normalt eller medium eller grovt hår, hår som är tunn som ser eller märkbart gallring och även ett system för kemiskt behandlat hår. Dessutom gör Nioxin andra hår produkter, inklusive intensiv /återfuktande hår maskerader, en samling av styling produkter, och en Scalp Recovery linje lämplig för dem med mjäll eller seborroiskt eksem.

Vad kosmetiska Forskare säger

kosmetiska forskarna bakom Beauty Brains, en webbplats som utbildar konsumenter om de verkliga fördelarna bakom sin favorit skönhetsprodukter, notera att även Nioxin har ett rykte av att ha medicinska fördelar för att bota håravfall, är de produkter som inte godkänts av U. S. Food Drug Administration för behandling av håravfall. Även för mycket DHT-orsaken till manliga mönster skallighet-är verkligen en orsak till håravfall, påpekar Beauty Brains påpekar att nästan alla schampo kan ta bort DHT från hårbotten. När det gäller den upplevda förtjockning effekt? Den leave-in behandling av Nioxin tre steg regim innehåller proteiner som kostar håret och ger en "mild styling effekt", noterar Beauty Brains. De som använder det uppfattar hår som tjockare och med mer tryck.

Vad läkarna säger

Mayo Clinic experter uppger att det finns ingen bot för skallighet, men en del håravfall behandlingar kan främja hårväxt (eller dölja uppenbar håravfall ). Medicinska behandlingar som är godkända av FDA innehålla aktuella läkemedlet minoxidil (Rogaine), som säljs över disk. Receptbelagda behandlingar kan omfatta oralt läkemedel Finasterid (Propecia), som bara är tillgänglig för män, och aktuella anthralin kräm eller salva (Dritho-hårbotten). Månatlig kortison kan också behandla håravfall specifikt orsakats av Alopecia areata, en autoimmun sjukdom. Mayo Clinic konstaterar att när man använder utvärtes behandlingar håravfall, kan det vara så långa som 12 veckor innan ny hårväxt visas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.