skin tag bort behandlingar

Hud-taggar kan vara irriterande eller fula, men de är oftast godartade. De är overgrowths av vävnad som oftast förekommer i nacken eller armarna, eller när hudveck, såsom på ögonlocket eller under brösten. De verkar vara orsakat av friktion, antingen genom huden skaver mot en söm eller mot en annan hudyta. Även om det finns en mängd olika metoder som finns för att ta bort dem, rekommenderar Mayo Clinic en läkare besök snarare än huskurer för att bota denna hud fråga. Var medveten om att de flesta försäkringar anser hudflikar som en kosmetisk fråga och kommer inte att betala för deras avskaffande-kolla din försäkring för täckning

Frysa

Ofta kallas kryobehandling kräver denna process en läkare besök. . Medan större hud taggar kräver användning av lokalbedövning, mest hud taggar inte, enligt Skintaghelp. com. Läkaren helt enkelt fryser dem och tillämpar salva och ett litet bandage i slutet av förfarandet.

Kirurgiska Sax Ej att förväxla med att bara använda en sax hemma (som erbjuder inte bara en hög risk av infektion, men också potential för att orsaka dig själv en hel del smärta), innebär kirurgiskt avlägsnande sax ett läkarbesök. Läkaren kommer att söva större hud taggar, men små hudflikar inte kräver bedövande. Använd en vass kniv eller sax, kommer läkaren klippet bort från huden tag och tillämpa salva och ett bandage.

Kauterisation

En läkare besök är återigen krävs här. Läkaren bör bedöva området först, eftersom processen annars kan vara ganska smärtsamt. Läkaren bränner huden tag bort med en elektriskt uppvärmd metall verktyg. Detta sker ofta i samband med kirurgiska sax bort, vilket minimerar blödning. Det kan dock leda till ärrbildning och bör diskuteras med din läkare innan du fortsätter om huden taggen tas bort från ett synligt område, t. ex. nacken.

Laserkirurgi

Mycket stora hudflikar kan kräva att användning av en laser för borttagning. Denna typ av förfarandet är också lämpligt för hud taggar som finns i känsliga områden, som Erbium laser har en mycket mild inställning, ta bort hud lager på lager för att undvika ärrbildning och smärta. Vanligtvis behöver du inte anestesi vid laserkirurgi skinnborttagning taggar.

Undvik Hem Rättsmedel

Eftersom huden taggar kan förväxlas med vårtor eller födelsemärken, är det mycket viktigt att en läkare undersöka dig innan du försöker med en behandlingsmetod. Allt som verkar misstänkt kan biopsier av läkare och lämplig behandling kan sättas på plats om huden tag visar sig vara något annat än kosmetiska. Dessutom några hem rättsmedel risk infektion eller skada på huden i det drabbade området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.