hem rättsmedel för åldersfläckar i ansiktet

Åldersfläckar, även känd som lever fläckar, finns på huden och är vanligen orsakas av överexponering för solen. Ansiktet, samt axlar, nacke, armar och händer, är vanliga platser för ålder fläckar. Fläckarna är bruna, grå eller svart färg. Den släta fläckar varierar i storlek och är tecken på cancer tillväxt. Även harmlösa, många människor vill ta bort åldersfläckar av kosmetiska skäl. Den enda sanna sättet att förhindra åldersfläckar är att undvika solen, och slitage tillräckliga mängder av solkräm, enligt The Mayo Clinic. Dock kan en mängd olika huskurer lätta åldersfläckar och gör deras utseende mindre framträdande.

Blekning Krämer

Beroende på färgen på ålder platsen, och hur ofta grädde, omfatta en rad olika over-the- motverka blekning krämer och lotioner kan användas hemma. Mayo Clinic föreslår söker krämer innehållande deoxyarbutin, glykolsyra eller Kojic syra.

Inköp krämer över disk på de flesta apotek och apotek, ett recept som inte är nödvändig. Använd en bomullstuss för att krämen. Var försiktig vid tillämpning av grädde --- försöka tillämpa kräm endast i den åldern plats för att undvika ljusare omgivande hud, rekommenderar Moder Natur, en webbplats för hem rättsmedel. Se upp för resultat i en till två månader

Citroner, lök och potatis

Klipp öppna en färsk citron och pressa saften i en ren skål, sura innehållet i citronsaft är en naturlig blekmedel. Använd en bomullstuss och badda i citron lösningen. Applicera på ålder plats två gånger om dagen rekommenderar Moder Natur. Hud kommer att minska i sex till åtta veckor. Alternativt skiva öppna en röd lök eller potatis och gnugga på huden, effekten kommer att likna med en citron

E-vitamin

Använd vitamin E för att reparera skadad vävnad och minska åldrande av huden. . Punktera en vitamin E 400 I. U. capsule. Pressa ut en liten del av vätska på huden. Gnugga och massera in på ålder plats. Låt verka över natten för att torka. Mama Herb, en online naturläkemedel hemsida, rekommenderas fortsatt behandling under två månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.