mitten av infraröd terapi

Laserbehandling har blivit ett populärt kosmetisk kirurgi för att minska uppkomsten av ärr och åldrande. Mid infraröd laser behandling är ett attraktivt alternativ till mer invasiva operationer eftersom det är snabbt och relativt smärtfritt. Men det finns faktorer att tänka på när man överväger mitten infraröd behandling

Program

Infraröd sitter bredvid röd på det spektrum av färger. Begreppen låg, medel och långt rör hur långt bort från röda det infraröda ljuset. Låg infrarött ljus kan bidra till att behandla kronisk smärta av dödande nerverna. Långt infraröd fokuserar på blodet, hjälper till att oxidera det. Mid IR är mest effektiva mot celluliter.

Cellulite

Celluliter uppstår när fettcellerna precis under huden trycker upp genom huden. Den hudlager består av det översta lagret, överhuden, och den undre skikt, dermis. Precis under dermis är det första lagret av fett. Fettet är dividerad med bindväv som kallas septae. Eftersom fett kamrarna expandera, pressa de mellan septae och mot dermis, vilket gör att klumpar på ytan av huden som vi kallar celluliter.

Mid Infraröd

Mid IR lasrar används för att rikta fettceller under dermis som orsakar celluliter. Det infraröda ljuset värmer fettcellerna tills de huvudsakligen brast, minskar uppkomsten av celluliter. Mid infraröd laser bör endast riktas mot fettceller, lämnar hudlager orörd.

Post Drift

Laser behandlingar kräver vanligen två till fem dagar av återhämtning innan det behandlade området är helt tillbaka till det normala, men du bör vara kunna återuppta din dagliga aktiviteter omedelbart.

Överväganden

Laser operationer kan orsaka blödning, smärta, ärrbildning och hudfärg förändring i sällsynta fall. Konsultera alltid din läkare innan de genomgick ett kirurgiskt ingrepp. Också, som sjukförsäkring brukar inte täcka operationer görs av rent kosmetiska skäl, bör du tala med ditt försäkringsbolag innan något beslut fattas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.