hur man ansöker surgitube rörformiga kompresser ett finger

Sår på fingrar och andra siffror är ofta svårt att klä sig ordentligt. Bandage på dessa kroppsdelar måste vara flexibel nog att tillåta rörlighet och stark nog för att skydda såret. FÖRBANDSGAS är ofta rekommenderas för dessa områden, men kan vara svår att linda eller täcka fingertopparna med. Surgitube tubulär gasväv är utformad för att lätt täcka ett finger med så många lager av gasväv som behövs och vrid över änden på fingret för bekväm sår täckning
1.
Välj rätt storlek gasväv. Enligt Derma Sciences, kommer Surgitube tubulär gasväv i storlekar från 5/8-in. diameter på 7-i. rörets diameter. Den 5/8-in. storlek bör vara bäst lämpade för små fingrar, medan 1-i. storlek är sannolikt bäst för stora fingrar.
2.
Skär lämplig längd av gasväv från rullen. Den gasväv är stickad i en kontinuerlig slang, enligt de experter på MED på nätet. På grund av det sätt på kompress tillämpas bör den skäras ungefär dubbelt så länge som det finger som förpackas.
3.
Ladda gasväv på applikatorn. Den aluminium applikatorn är en ram som skall placeras över fingret utan att röra den. Instruktionerna som medföljer i paketet rekommendera skjutbara röret av gasväv över utsidan av applikatorn.
4.
Skjut applikatorn över fingret. Dra den nedre kanten av gasväv bort av applikatorn och runt basen av fingret.
5.
Dra applikatorn tillbaka upp över fingret medan du håller gasväv vid basen av finger. När applikatorn är avstängd på fingret men fortfarande har ungefär hälften av gasväv på den, vrid den ett par gånger. Enligt experterna på Cool Tools, kommer detta att skapa en säker bandage som täcker fingertopparna.
6.
Ta bort applikatorn från överskottet gasväv. Rulla resterande längd gasväv ner över fingret till basen, och fäst det med kirurgisk tejp.

Tips och varningar


 • Flera lager av gasväv kan tillämpas på samma sätt att erbjuda bättre skydd eller vaddering.
 • Surgitube tubulär kompress kan användas över andra bandage material för att säkra och skydda dem.
 • Detta märke av gasväv är ren men inte som ett sterilt förband. Rådgör med din läkare innan du använder på allvarliga sår.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.