tatuering laser flyttkostnader

Tatueringar, en gång i samband endast med brottslingar och militären, är nu ett sätt uttalande. Som tatueringar har blivit mer populära, har fler människor behövs tatuering flyttjänster. Många saker kan göra en tatuering kommer att verka oönskade, t. ex. ett nytt jobb, ett äktenskap eller att bli förälder. Vissa människor väljer att dölja tatueringen under kläderna eller makeup. Andra väljer att ha pjäs omarbetats till en annan konstruktion. För många är dock fullständig borttagning den bästa lösningen

Historia

I det förflutna, borttagning av tatueringar inblandade brinner med syror eller skära bort ett lager av hud. Metoder var smärtsamt, riskfyllt och oundvikligen resulterat i ärrbildning. Personer som ofta föredrar täcker upp oönskade tatueringar till bränna eller skära bort dem. Allt detta ändrades i och med tillkomsten av laserteknik. Med användning av medicinsk laser, kan tatueringar tas bort relativt smärtfritt och med minimala skador på huden.

Så fungerar det

Med laser tatuering borttagning, passerar laserstrålen ofarligt genom det översta lagret av huden. Under huden strålen absorberas av tatuering bläck. Detta bryter upp bläcket lager, vilket gör att kroppens egna celler för att ta bort bläck fragment av deras egna naturliga processer.

Överväganden

laserbehandling kommer att behöva upprepas med intervall på sex till åtta veckor tills alla bläck är borta. Priset är vanligen per session istället för hela processen. Detta innebär att kostnaden för laser tatuering borttagning beror lite på storleken och färgen på tatueringen. En liten bit kan bara ta två sessioner, medan större tatueringar kan ta så många som 20 sessioner att ta bort. Vissa färger, särskilt ljusa färger, är särskilt svåra att avlägsna, vilket kräver fler sessioner.

Andra faktorer

Andra faktorer också påverkar antalet sessioner och därmed kostnaderna. En kund med ett bra immunförsvar kommer att se resultat snabbare än någon med ett svagare immunförsvar, som cellerna i ett friskt immunsystem arbeta snabbt och ta bort bläck snabbare. Äldre människor vars cellulära förnyelse har avtagit kommer inte att se resultat så snabbt som en ung människa. Djupet på tatuering är också en faktor. I vissa fall kan fullständigt avlägsnande inte vara möjligt.

Kostnad

I genomsnitt kan en enda laser borttagning av tatueringar session kostar mellan $ 200 och $ 500 med 2010. Detta innebär att en mycket liten tatuering i svart eller mörka färger endast kan behöva två behandlingar och kosta så lite som $ 400 till ta bort. Å andra sidan skulle en stor bit som kräver många sessioner i slutändan kostar tusentals dollar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.