tips för att hålla fötterna varma

När du går, camping, eller att arbeta under kallt väder, dina fötter är känsliga för kyla, särskilt om dina skor och strumpor blir våta. Kalla fötter kan vara mycket smärtsamt och kan leda till köldskador eller sjukdom. Det finns sätt att hålla fötterna varma och torra även under de värsta väderförhållandena.

Bär yllesockor

Använd ull eller syntetiska fibrer strumpor istället för bomull. Bomullsstrumpor inte håller värmen och tar lång tid att torka ut om de blir blöta. Ull och syntetiska fibrer strumpor hålla värmen och är tjockare.

Underhåll omlopp

Bär inte flera par strumpor eller spets skon för hårt. Detta hämmar blodflödet till fötterna och utan tillräckligt blodflöde, fötterna blir för kallt.

Använd vattentäta Fot Gear

stövlar och skor som har ett vattentätt yttertyg. Vattentäta stövlar och skor inte bara kasta vatten, men också hålla dina fötter varma genom att hålla i din kroppsvärme.

Fäst Damasker Över Skor

Om fötterna är fortfarande kalla iklädd vattentäta stövlar eller skor, damasker inköp och fäst dem över topparna på dina skor. Damasker finns på utomhus-och detaljhandeln stormarknader, såväl som online.

Bär Isolerad Booties Inomhus

Använd isolerade tossor när man går runt inne där du inte vill bära stövlar eller skor. Inköp tossor som har slutna celler-skum inläggssulor.

Använd en Hot-Vattenflaska

Placera en varmvatten-flaska i en filt och svepa filten runt fötterna när kylan är ett problem.

Bära långa Byxor

Bär långbyxor tillverkade av polyester, ull, eller en blandning av de två. De bör inte vara för lösa och bör inte vara tillverkade av bomull. Hålla dina ben varma kommer att hålla fötterna varma.

Ta bort våta skor

Att bo torr är en nyckel till att hålla fötterna varma. Ta bort våta stövlar eller skor och strumpor genast när man kommer tillbaka inomhus. Använd varmt till varmvatten för att värma upp fötterna och kroppen i badet eller duschen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.