trädgårdsredskap för artrit

När en person drabbas av artrit, kan det göra de enklaste uppgifter, såsom att knyta sina skor eller ta bort ett lock från en burk, mycket svårt att. utföra samt smärtsam. Om du är en trädgårdsmästare och vill fortsätta driva denna passion trots din artrit, det finns verktyg och tillbehör som är särskilt utformad för att rymma dem som lider av smärtsam åkomma.

Ergonomiskt korrekt Verktyg

överväga att skaffa ergonomiska trädgårdsredskap, de som gör att du kan få ett bättre grepp om dina verktyg och inte orsaka dina artros händer onödig stress. Greppvänligt verktyg har halksäkra handtag, är lätta och kännas mjuk. Om du har hand begränsningar på grund av artrit, de ergonomiska handtagen på dessa trädgårdsredskap hjälper din hand och handled bo i en naturlig ställning, vilket minskar påfrestningen på händer och handleder.När du behöver verktyg som kräver att du använder hela din arm, och inte bara dina handleder och händer, använder verktyg som har långa handtag, som gör det möjligt för dig att undvika böjning och nå och även öka inflytande när du greppar verktygen . Detta kommer att minska stressen i din ledvärk.

Slang

Köp en lätt rullad slang som inte trassla och som automatiskt returer och 3 meter. Detta eliminerar behovet av att dra vatten ut till blommor och trädgård. Dessutom vet alla som har arbetat med ett traditionellt trädgårdsslang hur hopplöst besvärligt de kan vara. Gräl med en motsträvig slang är inte vad en artrit person behöver ta itu med.

Handskar

Artrit Idag Magasin rekommenderar bär latex operationshandskar snarare än vanliga trädgårdshandskar, eftersom de gör att du kan förstå dina trädgårdsredskap och växter lätt . Regelbundna trädgårdshandskar är tungrodda och gör det svårt att känna vad du behöver för att känna. Självklart, om du är allergisk mot latex, hålla fast vid den traditionella tyg eller läder handskar.

Arm Manschetter och Trädgård Seat Caddy

Köp arm muddar stöd som gör att du kan utnyttja styrkan i din överarm och underarm. Överväg att använda en caddie trädgård sätet om du inte längre kan knäböja bekvämt på grund av artros knän. Caddy har ett fack där du kan lägga dina trädgårdsredskap. Sitt på din trädgård sits caddie och ogräs borta.

Raised Garden

Tänk om upprättande av en upphöjd trädgård, som är en fot eller mer över den omgivande marken. På så sätt kommer du inte att böja mig ned, böja sig och sitta på huk så mycket när du arbetar i trädgården. Bygg din höjas trädgård till höjden som är mest bekvämt för dig. Raised trädgårdar kan vara så tillgänglig att även dessa begränsas till rullstol kan fortsätta trädgårdsarbete.

Stretch

Med rätt typ av verktyg tillsammans med specifika tekniker kommer att utöka din rörelseomfång, anteckningar Fortino Gonzalez, som är en sjukgymnast vid Ortho Sports Inc. Innan du går ut till trädgården, göra lite stretching övningar som kommer att värma upp dina muskler. Försök att införliva motion i din dagliga rutin, eftersom detta kommer att hålla dig mer flexibel och rörlig. Om du vet att du kommer att vara huk i din trädgård, praxis göra knäböj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.