vad är negativ av att ta bröstet aktiva?

I jakten på större bröst det verkar som att kvinnor kommer att försöka vad som helst. Från växtbaserade kompletterar och pumpar bröst på kirurgisk behandling och krämer, stora bröst tycks tilltala många kvinnor. Inte alla kvinnor är dock villiga att genomgå en operation för att uppnå kupstorlek de vill. Förfarandet kan vara dyrt och återhämtning är inblandade. Istället krämer och piller som kallas bröst aktiva används i hopp om att uppnå en fullständigare byst

Identification

Breast aktiva ämnen är en serie av växtbaserade kosttillskott kondenseras till ett piller. De är ofta består av maskros rot, bockhornsklöver, välsignad tistel, kelp, fänkål, vilda vattenkrasse, Dong Quai och havrekli. Tillverkare av bröst aktiva hävdar att de örter som finns i deras piller gå igenom en noggrann urvalsprocess och sedan blandas i precis rätt mängd för att säkerställa att bröstförstoring blir framgångsrika och kommer inte orsaka biverkningar till de som tar dem.

Några av de negativa effekter som en person kan uppleva från bröst aktiva ämnen är en allergisk reaktion av örterna som finns i piller och en negativ effekt genom blandning av örter i bröstet aktiva med förskrivna läkemedel.

Funktion

Breast aktiva ska öka en kvinnas byst storlek. De örter som pillren innehåller tros öka kvinnans naturliga hormonnivåer, vilket skulle stimulera bröst tillväxt och ökande bröst. Mer specifikt är östrogen nivåer i en kvinnas kropp sägs öka när man tar bröstet aktiva. Piller, dock inte innehåller någon östrogen, de ska vara helt består av naturliga örter och inga kemikalier

Överväganden

Kvinnor som ammar eller är gravida inte kan ta bröstet aktiva ämnen. . Dessutom kan önskat resultat sker inte lika snabbt som den användaren förhoppningar. Breast aktiva kan behöva tas kontinuerligt i upp till sex månader. Kvinnor som tar bröst aktiva bör undvika produkter som innehåller koffein. Piller måste tas vid samma tid varje dag, vilket kanske inte är möjligt för vissa kvinnor. Förutom att ta piller, får kvinnor som söker en större byst måste också använda en kräm för att uppnå önskat resultat.

Teorier /Spekulationer

Medan bröst aktiva sägs vara naturliga och inte förväntas orsaka några negativa biverkningar, det finns inga konkreta bevis för att kvinnor inte har upplevt negativa biverkningar. I själva verket finns det inga bevis för att piller är säkra att ta heller. Eftersom det inte finns någon information tillgänglig om långsiktiga biverkningar, med bröst aktiva bör övervägas noga. Om det finns några tvivel om huruvida bröst aktiva är säkra, bör läkare kontaktas.

Varning

Det är sant att östrogen främjar bröst tillväxt, det är också sant att det främjar vävnad tillväxt i livmodern . En av de viktigaste ingredienserna i p-piller är östrogen. Det är dock en annan viktig ingrediens i p-piller progesteron. Eftersom östrogen stimulerar vävnad tillväxt måste progesteron också ingå att motverka tillväxt. Breast aktiva, å andra sidan inte innehåller progesteron, vilket innebär att medan östrogen främjar vävnad tillväxt, det finns inget att motverka att tillväxten, så risken för cancer är något som bör övervägas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.