galvanisk behandling i hyperpigmentering i ansiktet

Hyperpigmentering av huden orsakar påverkade området av huden blir mörkare. Många behandlingar är avsedda att jämna ut hudens pigmentering i ansiktet. Galvanic behandling är en av de behandlingar som gör anspråk på att behandla detta tillstånd. Du bör hålla några överväganden i åtanke när man överväger galvanicbehandlingen

Hyperpigmentering

Hyperpigmentering inträffar när huden har för mycket melanin, vilket gör huden mörkare. Detta kan också orsaka "bruntonande" i huden, göra huden tyckas garvade trots att de inte kommer i kontakt med strålar från solen.

Galvanicbehandling

Galvanicbehandling avser förfarandet för att tillämpa små elektriska stötar till en kräm eller gel av någon form som är på huden. kräm eller gel kommer att variera beroende på skick behandlingen är att försöka bota. Både kräm eller gel och instrument som ger elektriska stötar är positivt laddade, som driver positiva ingredienser i kräm eller gel i huden.

Behandling för pigmentering

Enligt Dr Des Fernandes, som utför galvanisk behandling, pigmentering i ansiktet av en patient var jämnas ut efter 11 behandlingstillfällen med hjälp av en gel som består av magnesium askorbylpalmitat fosfat och retinol.

Alternativ

Andra än galvanisk behandling, kan hyperpigmentering i ansiktet behandlas med belysning krämer. Dessa bör vara tillgängliga över disk på de flesta apotek. Rekommenderar dock University of Maryland Medical Center att ingen belysning kräm ska användas i mer än tre veckor, och anger att behandlingen inte fungerar.

Överväganden

Om du märker vad som förefaller vara symtomen på hyperpigmentering i ansiktet bör du kontakta din läkare omedelbart. Det finns ett antal hudåkommor som även kan orsaka pigmentering i ansiktet för att ändra. Dessutom kan din läkare hjälpa dig att avgöra den bästa behandlingen vägen för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.