halotest 25 biverkningar

Över disk kosttillskott (OTCs) marknadsförs ha likartade eller nära liknande resultat till en bråkdel av kostnaden för receptbelagda läkemedel. Halotest-25 är en OTC utvecklats av PowerLab Nutrition stöd personer som aktivt söker att vinna muskler genom att träna. Halotest-25 är avsedd att öka testosteronnivåerna i vuxna män som konsumerar produkten. Detta tillägg visar att leverera vissa biverkningar hos användare

Funktion

Några män intresserade av att bygga muskler ser till näringsmässiga, vitamin eller hormonell tillägg till stöd i sin återhämtning och förstärka sin kondition vinster. Halotest-25 skapades av PowerLab Nutrition som ett OTC prohormon tillägg. PowerLab Näringspåståenden att "Halotest-25 främjar en snabb muskelmassa och styrka, ökar nivåerna energi och libido, och kommer inte att konvertera till östrogen. "Halotest-25 blev utvecklats för att fungera som en prohormon komplettera och öka kroppens förmåga att producera testosteron. Enligt artikeln "Vad är testosteron?" publiceras på Androgel. com, "Testosteron finns hos däggdjur och har sexlust, sexuell funktion, muskelmassa, styrka, humör och energi. "den sista produkten påstående är viktigt eftersom om en testosteron stimulera tillägg som Halotest-25 skulle konvertera till östrogen insidan av kroppen, skulle den manliga användaren att hitta sig själv förlora muskler, utveckla kvinnliga liknande funktioner, och lagring av kroppsfett snarare än att öka muskelmassa.

Bakgrund

Halotest-25 låter kanske bekant för en del som har kommit över produktnamnet Halodrol-50. Halodrol-50, tillverkad av Gaspari Nutrition, har klassificerats som en olaglig steroid av den federala regeringen på grund av sin styrka. Halotest-25 för närvarande inte har samma styrka som Halodrol-50 och anses inte vara olagligt. Lokala statliga lagar och förbud för sådana produkter kan ändras utan kungörelse göra produkter som är lagliga i vissa stater olagligt i andra.

Yttre biverkningar

Tillverkaren av Halotest-25 visar att potentiella biverkningar av sin produkt är låga. Vissa användare kan finna att med kroppens inre ökad testosteron de kan se några defekter i skalet eller Zits. Tillverkaren erbjuder inte ett behandlingsalternativ för skalskador samtidigt Halotest-25. PowerLab Nutrition endast föreslår att fläckar eller finnar upphör efter avslutad användning av produkten.

Inre biverkningar

Halotest-25 anses vara hepatoxic (ett ämne som ökar levervärden). Höga levervärden är ett tecken på att levern är under mycket stress som det filter kropp är det intas föreningar.Såsom Halotest-25 är metylerat (tillägg av metylgrupp till en substansens kemiska struktur) kommer det att behöva passera genom levern ett par gånger varje gång du äter den för levern att metabolisera substansen och låta kroppen att absorbera det. Det är där stressen på levern sker över tid.

Varning

De flesta, om inte alla prohormon komplettera produkter levereras med en 18-eller-äldre rådgivande i fråga om ålder på den person som kan konsumera varan och erfarenhet små eller inga biverkningar. Långsiktiga hormon obalans kan uppstå om en sådan produkt förbrukas när användarens endogena (inre) har hormonproduktion inte mognat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.