med passion blomma till Zoloft tillbakadragande

Zoloft är ett populärt läkemedel för behandling av depression och, precis som alla andra droger på marknaden, kan det ha ett uttag cykel. Utsättningssymtom inkluderar illamående, skakningar, yrsel, muskelvärk, svaghet, sömnlöshet och ångest. Symptomen kan bestå ett par veckor till mer än en månad. Passion blomma är en homeopatisk botemedel för Zoloft tillbakadragande och inte kräver recept. Passion Flower har också sett att lindra abstinenssymtomen i andra droger samt
1.
Se en läkare. Medan passionsblomma kan hittas på olika hälsokost och berättelser vitamin receptfritt, bör ditt första steg vara att prata med din läkare. En läkare eller sjuksköterska kan hjälpa dig att avgöra om passionsblomma tillskott är den rätta vägen att hjälpa till med återkallelse.
2.
Ta tabletterna. Din läkare kommer att ge dig den föreslagna doseringen för att hjälpa din uttag. Kemikalier i passionsblomma är kända för att ha lugnande effekt på kroppen och minska muskelspänningar.
3.
Watch för biverkningar. Medan passionsblomma kosttillskott är i allmänhet säkra att använda, några biverkningar är oroväckande. Passion Flower biverkningar inkluderar yrsel, förvirring och inflammerade blodkärl.
4.
Följ upp med din läkare, som kan diskutera några biverkningar du har upplevt och om passionsblomma har haft önskad effekt att eliminera Zoloft tillbakadragande. Om biverkningar bevisa för mycket eller inte bromsa uttagen, så kanske du vill byta till en ny medicin.
5.
Sluta ta passionsblomma. Efter ca en månad bör Zoloft vara helt ur ditt system och abstinensbesvär bör ha avtagit. Återkallandet klingat av, du bör kunna sluta ta passionsblomma och inte uppleva något obehag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.