statsbidrag för barn med autism

Statliga bidrag för barn med autism består typiskt av pengar som ges till organisationer som National Autism Association. Dessa branschorganisationer omdirigera sedan medlen för att hjälpa familjer med barn som diagnostiseras med autismspektrumstörningar. Medlen är inte ges direkt till de familjer men används för att hjälpa de familjer betala för saker som medicinska kostnader eller behandlingar för sina autistiska barn.

Helping Hand Program

The National Association Autism erbjuder bidrag till familjer i finansiell kris på $ 1,500 per barn från och med 2010. Detta är ett engångsbidrag, vilket innebär att familjen inte kan ta emot ett annat bidrag för barnet vid en senare tidpunkt, även om de upplever en annan tid av finansiell kamp. Ansökan skall skickas en kopia av antingen familjens skattedeklarationen eller andra bevis på inkomst, samt med ett brev från barnets läkare för att dokumentera diagnos av en autism. Om de tilldelas, är pengarna aldrig skickas direkt till familjen, men istället vänder sig till institutioner som ger medicinsk vård eller behandling för barnet. Detta för att säkerställa att medlen används på rätt sätt och bara för att hjälpa i vården av barnet.

United Healthcare Medical Bidrag

Förenta Healthcare Children's Foundation erbjuder bidrag till familjer med barn med autism, ålder 17 och yngre För tjänster som krävs i deras behandling som inte täcks av deras försäkringar. Sökande kan inte försäkras med Medicare, Medicaid eller SCHIP att kvalificera sig för detta bidrag. Bidraget är avsett att ersätta familjerna för medicinska eller terapeutiska kostnader, men bara upp till $ 5000 på ett år (eller 85% av balans i familjen är skyldig). Ingen enskild person kommer att få mer än $ 7. 500 i hennes liv, även om nya ansökningar lämnas in. Barnet måste leva med den sökande mer än 50% av tiden och finnas med som ett beroende. Om det godkänns, kommer familjen att fortsätta att betala nödvändiga medicinska räkningar att deras försäkring inte täcker, men kommer att lämna in dessa räkningar till bolaget om återbetalning.

agera i dag

Autism vård och behandling (ACT) Idag ger bidrag till specifika önskemål från familjer med barn med autismspektrumstörningar. De sökande måste lämna uppgifter om sina inkomster, men detta företag tar hänsyn till "släkthistoria" lika bra och inte nödvändigtvis eliminera applikationer baserade på inkomst. Om fler än ett barn har autism i familjen, kommer de kräver olika applikationer. Familjen är ansvarar för beräkning av kostnaderna för de tjänster de behöver, men de medel som betalas ut (om de tilldelas) till leverantörer av dessa tjänster och inte till familjerna själva.

Ytterligare alternativ

Vissa Bidrag ges i mindre skala, till exempel Talk om att bota autism bidrag för invånarna i Kalifornien bara. Den Doug Flutie Jr Stiftelsen för Autism ger bidrag till personer bosatta i vissa New England, södra Kalifornien, samt några andra regioner och har sin ansökan online, snarare än per post. Rådet för exceptionella Barn webbplatsen finns länkar till bidrag och stipendier till barn med särskilda behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.