träningsredskap för ryggsmärta

Enligt American Chiropractic Association, "31 miljoner amerikaner kommer att uppleva ländryggsbesvär vid varje given tidpunkt" och ungefär 80 procent av amerikanska befolkningen kommer att uppleva problem med ryggen någon gång i sitt liv. I samarbete med sjukgymnastik och sjukvård, många lider av ryggsmärtor använder specifika övningar och utrustning för att hjälpa dem att hantera kroniska, akuta och återkommande ryggsmärtor.

aerob träning Utrustning

skonsamma aeroba övningar bidra till att stärka kärnan muskler, bland annat mage och nedre ryggmusklerna. De är särskilt användbara i kampen mot smärta i nedre ryggen och för dem som just börjat ett träningsprogram som de kräver lite eller ingen början tillbaka styrka. Träningsredskap för dessa övningar inkluderar löpband, elliptiska maskiner, en pool och stationära cyklar. Löpband och elliptiska maskiner används främst för promenader och hjälpa stegvis bygga upp ryggmusklerna så att de upplever mindre stress. Simning också gradvis bygger ryggmusklerna genom motståndet i vattnet. Motionscyklar kräva att enskilda att hålla ryggen i en viss position under träningen cykeln. För promenader och simning, kan du behöva en ryggstöd eller stöd för att hålla tillbaka dem på rätt position, beroende på vilken typ av smärta.

Tillbaka Styrka Övningsredskap

stärka musklerna i ryggen förbättrar hållningen, vilket stabiliserar ryggraden och kan förbättra många former av ryggsmärta. Dessa övningar innebär ofta lumbal utbildning förlängning styrka och kräver ett lutande övning bänk, en skum rulle eller en övning bollen. Dessa typer av utrustning släppa trycket på ryggraden och ge människor möjlighet att successivt bygga muskler genom att stärka ryggen och kärnan samtidigt. En skum rulle släpper trycket från ryggraden så att rörelserna inte lägga till ytterligare belastning på området. Övningen bollen stärker musklerna i rörlighet genom hyper-förlänga ryggraden och sträcka ut musklerna.

Flexibilitet Övningsredskap

öka flexibiliteten på baksidan eliminerar ryggbesvär och ökar elasticiteten i musklerna. Utföra många flexibilitet övningar, innehåller de vanligaste utrustningen en yogamatta för att stretcha och gymnastiska övningar, motståndet mot band eller små vikter stabilisera överkroppen eller mer grundligt arbete muskler och en övning boll till hyper-förlänga muskler och öka sitt utbud av rörelse. Använda en omvänd bänk hjälper slappna ryggmuskulaturen och främjar ryggrad rotation. De flesta flexibilitet övningar för ryggvärk inte kräver användning av utrustning förrän några tillbaka styrka och uthållighet har byggts upp för att undvika ytterligare skador eller försvårande området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.