väteperoxid och vatten i örat

Om du har ont i öronen, kan hem behandlingar lindra din smärta. Värm tillämpas på örat kan lugna värk. Väteperoxid kan bidra till att avlägsna vax byggs upp, men det kan lämna vatten i örat

Ear Blockeringar

Det är normalt för dig att ha någon öronvax i örat kanaler. Öronvax kan bygga upp till den punkt där det gör ont eller det stör din förmåga att höra bra, enligt "Ballenger's öronsjukdomar: Head and Neck Surgery. "

Väteperoxid

A 4 procent lösning av väteperoxid placeras försiktigt i örat kan lindra en uppbyggd av öronvax, vilket gör det lättare att städa bort.

Risker

När du placerar väteperoxid till örat, det finns en risk att det kommer att lämna efter vatten inom hörselgången. Detta kan innebära en risk för att utveckla simmare öra.

Behandling

Om du lägger väteperoxid i örat, det är ett bra idé att följa det några minuter senare med några droppar av alkohol, vilket skulle undanröja all kvardröjande vatten i örat, enligt "Vad Sjuksköterskor Know och läkarna inte har tid att berätta. "

Överväganden

Det är farligt att in något föremål i hörselgången. Om du upplever en svår blockering eller mycket smärta, är det bäst att konsultera en läkare, som har verktyg som hjälper henne att titta i örat och ta bort eventuella öronvax eller annat ämne hon finner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.