Fördelarna med Mephisto

Mephisto är en sko som grundades 1965 av Martin Michaeli. Idag är det en ledare i bekvämlighet walking sko företag som erbjuder högkvalitativa skor för dem som upplever smärta när du går eller utför enklare uppgifter stående. Dessa skor har många fördelar för bäraren, inklusive ökad tå utrymme, hålfotsinlägg och andningsförmåga.

Stötdämpning /joint stötdämpande

Mephisto patentskyddade teknik i "Soft air" dämpning möjliggör en högre grad av stötdämpning över icke-medicinska gå skor. Detta påverkar lederna för bäraren samt genom att minska skärande effekten av promenader som kan förvärra artrit och andra led-relaterade villkor för äldre bärare. Resultatet är en smärtfri går eller springer erfarenhet som möjliggör att de med medicinska tillstånd som diabetes, hammare tår eller plantar fasciit att behålla rörligheten.

Handgjorda komponenter

Enligt webbplatsen för Mephisto Skor USA, producerad av skor företaget är hand slutade på Frankrike och USA och inte massproduceras i offshore fabriker. Som ett resultat är Mephisto kunna skapa egna beställningar av konsumenter som har särskilda hälso-behov när det gäller skor. Dessutom, på grund av denna hand-färdiga processen inte två Mephisto skor är likadana gör det möjligt för bäraren att uttrycka sin individualitet och samtidigt hjälpa sin medicinska frågor kring rörlighet.

Arch support

Mephisto's "krockkudde systemet" för hålfotsinlägg sitter under hälen och löper längs mellanfoten bågen. Tekniken uppmuntrar en båge på foten utan att tvinga in den i en fast position, vilket kan öka muskel stress och ledvärk. Naturlig latex skum omfattar merparten av skons sula, ger komfort genom luftfickor för att skapa en pillowing effekt för foten.

Titta och komfort

Smärtfri promenad för diabetiker och andra som drabbats av smärtsamma fotproblem ofta kommer till priset av estetik. Mephisto erbjuder skor för casual-inställningar, friidrott och formella tillfällen med modernt utseende att män och kvinnor kan finna tilltalande enligt hemsidan för VANDRARSKO Recensioner. Även om platsen inte notera kostnaderna för att köpa ett par Mephisto skor, berömmer också företaget för att säkerhetskopiera prislappen med pålitlig kvalitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.