Nightshade & artrit

Artrit är en smärtsam sjukdom som drabbar över 46 miljoner människor. Den Nightshade familj av växter kan förvärra symptomen på artrit, tillsammans med andra sjukdomar i mag-tarmkanalen och nervsystemet

Vad är artrit?

artrit är en övergripande term som beskriver mer än 100 enskilda sjukdomar. I allmänhet är artrit en inflammatorisk autoimmun sjukdom som oftast drabbar lederna. Det kan leda till svår smärta, svullnad och stelhet i lederna.

Nightshade

Nightshade anläggningar hör till Solanaceae växtfamiljen. Den Nightshade växter innehåller alla steroid alkaloider, som är biokemikalier som kan påverka människors hälsa.

Gemensamma hälsa

Den steroid alkaloider i Nightshade växter kan påverka lederna. Den kan öka inflammation, orsaka irritation i lederna, och minska kalk i skelettet. Intag Nightshade växter kan orsaka ups artrit flare eller förvärra ett befintligt skick.

Undvika Nightshade

Rådgör med din läkare innan du gör några ändringar i din diet, om du har artrit eller inte. Vissa läkare kan föreslå att eliminera Nightshade från din kost för upp till en månad för att se om symtomen förbättras.

Exempel

Exempel på Nightshade familjen omfattar tomater, potatis, aubergine och paprika. Tobak är också en Nightshade, så alla försöker undvika Nightshade bör sluta röka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.