Vad händer om jag inte kan dricka alla mina miralax?

Patienter som förbereder sig för en koloskopi måste fylla en beredning rutin som innebär Miralax eller andra över-the-counter laxerande. Läkare begäran i allmänhet patienter för att skapa en lösning på 8,3 oz. av Miralax i 64 oz av Gatorade, intas vid 15-minuters intervaller på över två timmar. Om du har svårt followiing den rekommenderade dosen, har du några alternativ

Förlängd tid

Om du inte kan slutföra en dos 15 minuter efter föregående dos, vänta ytterligare 15 minuter. Som de allierades Gastrointestinal Associates föreslår, om du fortfarande inte kan ta nästa dos, fortsätt att förlänga tiden.

Reducera dosen

Ingest lösningen vid 6-oz. doser, snarare än 8-oz. doser. Detta kommer att kräva en förändring i den tid som krävs för att slutföra hela lösningen.

Medicate Biverkningar

Ta bara Tylenol för huvudvärk. De allierade Gastrointestinala Associates varnar för att ingen annan over-the-counter smärtstillande medel inte bör användas. Begär ett recept från din läkare för illamående.

Chill Lösning

Som Associates i gastroenterologi föreslår, hålla lösning i kylskåp. Detta kommer att förbättra smaken. Använd inte is.

Kontakta din läkare

Om du fortfarande inte kan avsluta lösning, kontakta din läkare. Hon kan förse dig med ytterligare förslag eller lösningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.