Vilka är farorna med bröstet rör att dras ut till patienter?

Chest Rören placeras mellan två revben genom interkostal rymden och in i pleurahålan. Rören används för att dränera vätska och /eller blåsa upp en kollapsad lunga. Återställa en persons andning är en viktig livräddande steg på akuten. Bröstkorgen rör är också införas efter operation för vätska dränering

Risker i bröstet Tubes

Blödning är en komplikation när en sond sätts in. Om blod samlas runt lungan, kan det kräva operation.

Infektion är en risk som kan bli mycket allvarliga. Alla apparater som leder från utsidan av kroppen i en hålighet eller ett organ kan vara en väg för bakterier.

Undvika problem

Vårdpersonal kan upprätthålla en viss nivå av integritet genom att kontrollera om en kista röret och dess omgivningar. Personal bör hålla röret under bröstmusklerna, så gravitation kan orsaka vätska för att rinna av ordentligt. Röret bör kontrolleras för veck och fäst med tejp på bröstet för att säkerställa att röret kvar.

konsekvent övervakning av vätska dränering och det allmänna tillståndet för patienten kommer att undvika problem senare.

Manipulation

Det finns sätt att hålla en slang från blockerande när den fylls med vätska. Manipulering av en kista röret är nödvändigt ibland för att klara vätskor täpper till röret. Sköterskan bör undvika aggressiva rörelser röret och pressa. Ett förfarande som kräver en hand över hand som pulserar är mindre aggressiv, och kan användas för att försiktigt manövrera vätskor genom röret.

Spänn ett rör bör undvikas, men kan vara nödvändigt när vi letar efter en läcka.

rubbas Tube

Slingervävnader bör hållas nära sängen hela tiden. Vid lossnar är gasväv används för att täppa till öppen plats och hålla luft kommer in i kaviteten. Använd försiktighetsåtgärder vid hantering av steril gasbinda med bara händerna. Skala omslaget tillbaka och håll den från utsidan, inte berör den kompress med ungloved handen.

Ring en kirurg att åter sätta in röret och övervaka patienten för subkutan emfysem eller luft som rymt ut i vävnaderna under huden. Det är lätt att känna igen eftersom den kommer att spraka, liknande Rice Krispies. Det kan orsaka extrem svullnad av ansikte och bröst och hindra andningen.

Överväganden

Patienterna bör känna till att även om en kista röret kan vara obekvämt, är det att hålla dem andas. De måste undvika plötsliga rörelser som kan rycka röret på sin plats. Det är bäst att inte röra vid röret som bakterier kan resa in i sårområdet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.