Vilka är namnen på de antibiotika örondroppar?

Tiotals olika örondroppar finns i handeln idag, allt från öron-rengöringsmedel mot bedövningsmedel till steroider till antibiotika. Enligt Medscape, antibiotika örondroppar är en effektiv behandling för många yttre öroninfektioner. (. De flesta innerörat infektioner kräver behandling med oralt eller systemisk antibiotika) Mer än ett dussin antibiotika örondroppar är tillgängliga genom recept

gemensamma Antibiotikum Örondroppar

I många fall kommer din läkare att förskriva antibiotika öra droppar för din yttre öroninfektion. Domeboro otic, Floxin och Vosol är bland de mer förskrivna antibiotika örondroppar i USA Floxin kanske är det mest populära märket av antibiotika örondroppar som det är effektivt mot ett bredare spektrum av bakterier.

Antibiotika Plus Steroid Örondroppar

Många läkare tror att örondroppar som kombinerar ett brett spektrum antibiotikum och en aktuell steroid (för att minska inflammation och påskynda läkning) är den bästa behandlingen för mest ytterörat infektioner. Det finns många örondroppar i denna kategori-Ciprodex, till Cipro HC, Cortane-B, Cortisporin, Betnesol-N och Predsol-N, för att nämna några.

Steroid Örondroppar

I de fall där antibiotika är kontraindicerade, din läkare kan välja att förskriva standard steroid örondroppar. DermOtic Olja Örondroppar, Betnesol och Predsol är tre förskrivna örondroppar innehållande steroider som sin enda aktiva substans.

Aluminium Acetat Örondroppar (torkas Örondroppar)

Aluminium acetat örondroppar fungera som torkas agent för att torka ut örat efter örondroppar avdunstar (för att främja läkning och förhindra ytterligare infektioner). Vissa aluminium acetat örondroppar innehåller ättiksyra för att skapa en sammandragande effekt. Audicort och Cerumol är två förskrivna aluminium acetat örondroppar.

Antfungal Örondroppar

Några ytterörat infektioner orsakade av svamp i stället för bakterier och kräver behandling mot svamp. Mycostatin (allmänt nystatin) och Canesten (allmänt klotrimazol) skrivs ofta ut mot svamp örondroppar. Det finns också flera kombination antibakteriella och svampdödande örondroppar finns i handeln.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.