gråt psoriasis

Psoriasis är en irriterande och ful-men noncontagious-hudåkomma, vars orsaker är okända. Även om det svarar på behandling, kan det upprepas. I gråt psoriasis, varfyllda blåsor

Psoriasis

Psoriasis är ett medicinskt tillstånd som kännetecknas av torr, fjällande fläckar på huden. Är ses ofta kring lederna i kroppen eller i hårbotten, men alla organ område kan uppvisa symtom, och i allvarliga fall stora hudytor kan påverkas.

Weeping Psoriasis

I gråt (eller pustulös) psoriasis, sår fyllda med klart eller gult pus utvecklas. När broken-genom att skrapa, till exempel "de" gråta ". Pus är steril, dock, och kan inte orsaka infektion.

Orsaker

Den mekanism som ger den torra, flagnande hud är överproduktion av hudceller. Den specifika orsaken till denna överproduktion är okänd, men vissa tror att kroppens immunförsvar är involverat. Anledningen till gråt i några fall av psoriasis är också okänd.

Medical Emergency

I ett fåtal fall, generaliserad pustulös psoriasis-in som vätskande sår ses mot bakgrund av en mycket varm, röd hud, med feber symptom-kan vara en medicinsk nödsituation. Annars, förutom vara ful, gråta psoriasis orsakar klåda och ömhet.

Behandling

Behandling beror på sjukdomens svårighetsgrad och i lindriga fall kanske inte ens är nödvändigt. Läkare kan ordinera steroida krämer och lotion. Steroider kan också injiceras i det drabbade hudområdet. Mer omfattande utbrott kan svara på ultraviolett ljus behandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.