hur man dödar parasiter med aktivt kol

Parasiter, om de lämnas därhän, kan frodas och ackumuleras i matsmältningssystemet och leda till ett brett spektrum av hälsofrågor, däribland diarré, feber och betydande förlust av energi. Aktivt kol är inte tillräckligt, men när ingår som en del av en grundläggande rensningen program kommer att bidra till att motverka parasiter. Konsultera alltid din läkare innan du börjar ett program, särskilt om du är gravid eller ammar, för en korrekt diagnos och att se till att aktivt kol och andra rensning tillskott är rätt för dig.
1.
Ta två 250-280 mg kapslar av aktivt kol efter varje måltid för två veckor. Aktivt kol oxideras kol och kol har förmågan att absorbera främmande ämnen i ditt system. Det är också används för att behandla dem som har svalt giftiga ämnen.
2.
tar en kombination av rengöring kosttillskott dagligen för att spetsa till aktivt kol rensningen regim. Också vidta ytterligare tillskott i två veckor. Denna kombination innehåller 1 /2 tsk. (Ca 20 droppar från pipetten) av svart valnöt extraktet efter varje måltid, 1 /2 tsk. av papaya extrakt efter varje måltid, och två 450-455 mg Cascara Sagrada och havtorn bark kapslar per dag-en på morgonen och en annan på kvällen.
3.
Drick en kopp pumpa, svart valnöt och kamomill rensning te på morgonen och en annan kopp på kvällen för två veckor för att ytterligare öka aktivt kol rensningen program. Svart valnöt och kamomill rensning te används för att spola matsmältningssystemet av parasiter.
4.
Bibehålla en defensiv diet för att säkerställa framgång för aktiverat kol regimen. Lägg färsk vitlök till alla dina måltider. Vitlök, när man skär eller krossade, släpper ett enzym som kallas allicin, som i slutändan svälter och dödar parasiter. Försök att äta minst två kryddnejlikor per dag. Mellanmål på pumpafrön, som hjälpa till att utrota parasiter och maskar. Undvik att dricka kaffe, alkohol och söta drycker, vilket kan försvaga immunsystemet och kroppens förmåga att bekämpa parasiter. Sluta äta skaldjur, fläsk och mejeriprodukter. Se till att alla andra typer av kött är kokta välgjord. Rått kött innehåller ofta parasiter. Ät mat med högt beta-karoten och vitamin A, till exempel morötter, sötpotatis och ananas. Vitamin A stannar parasiterande larver. Drick mycket vatten för att hjälpa spola och ditt system och hålla kroppen hydrerad. Drick bara filtrerat vatten för att förhindra eventuella föroreningar från kranvatten stör reningsprocessen.
5.
Alltid ordentligt rent kök ytor, vilket kan vara grogrund för parasiter, att undvika att ta i några nya parasiter och använder separata ytor för att förbereda kött och för att förbereda grönsaker.
6.
Kolla hos din läkare för att testa för parasiter. Om det återstår några tecken på parasiter, kan den två veckor långa programmet påbörjas igen efter en veckas uppehåll.
7.
Chew en acidophilus bifidus med rånet efter varje måltid när parasiter framgångsrikt elimineras för att återställa hälsosamma bakterier till ditt system.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.