hur man kan minska T-cell infiltration

T-celler är nödvändiga för kroppen att skydda sig mot sjukdomar och infektioner. Aktivering vid fel tidpunkt på grund av immunsystemet kan leda till en förändrad effekt av immunsystemet. När till exempel, finns det svullnad av hud och hudceller omsätter snabbare än vanligt, grov, fjällande, hudfläckar-psoriasis-kan uppstå. En läkare kan ordinera någon av ett fåtal FDA-godkända läkemedel som behandling
1.
Beställ information om alefacept från din läkare. Detta läkemedel ska injiceras en gång i veckan i sex månader. Detta kommer att lindra symptomen även efter det injektioner har upphört. Biverkningar kan vara illamående, yrsel, muskelvärk, halsont, huvudvärk och klåda.
2.
Diskutera etanercept med din läkare. Detta är ett annat läkemedel som injiceras, men den första omgången omfattar två injektioner i veckan under tre månader. Efteråt är en injektion en gång i veckan. Ta inte detta om du har hjärtsvikt eller multipel skleros. Biverkningar kan vara hudutslag.
3.
Fråga din läkare om infliximab. Detta läkemedel måste tas intravenöst vid läkarmottagningen i sessioner som varar i tre timmar. Biverkningar kan vara svampinfektioner, tuberkulos och potentiellt livshotande infektioner. Omedelbart upphöra med behandlingen om tecken på infektion uppstår. Fråga din läkare om för information om tecken på infektion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.